hirdetés
hirdetés

Új igazgatót neveztek ki a Gyulai Várfürdő élére

Decembertől Boros László Attila helyett Kun Miklós vezeti a Gyulai Várfürdőt. 

hirdetés

December 1-től Kun Miklós tölti be a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatói tisztségét, miután a céget eddig vezető Boros László Attila megbízását saját kérésére megszüntette a gyulai képviselő-testület — jelentette be a grémium csütörtöki ülése után megtartott sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere a BEOL beszámolója szerint.

A polgármester elmondta, a városban 2011 óta folyamatosan nő a vendégéjszakák számára, ahogy a Várfürdőt is évről évre többen keresik fel. — A fürdő gazdaságilag is egyre eredményesebb — tette hozzá dr. Görgényi Ernő. — Mind a turizmus, mind a Várfürdő felfelé ívelő szakaszban van, ezért is tartottuk nagyon fontosnak, hogy a véleményünk szerint az utóbbi húsz év legsikeresebb fürdőigazgatójának számító Boros Lászlót Attilát, egy olyan személy kövesse, aki az említett fejlődési pályán tartja a céget. Ezért is esett a választás az elismerésre méltó szakmai gyakorlattal rendelkező, gyulai kötődésű közgazdászra, Kun Miklósra.

A szakember jelenleg egy banknál dolgozik a fővárosban, felmondási idejét tölti, míg Boros László Attila október 31-i hatállyal kérte — kizárólag magánéleti okokból — megbízásának megszüntetését.

Az átmeneti időszakra, november hónapra a grémium Balogh Andrást, a Gyulai Várfürdő Kft. főmérnökét bízta meg az ügyvezetői feladatokkal.

Dr. Görgényi Ernő elmondta, a Gyulai Várfürdő Kft. a tavalyinál is nagyobb nyereségre számíthat, a bevételek nőttek, és a társaság már ki is fizette annak a hitelnek az esedékes törlesztőrészleteit, amelyet az AquaPalota felépítéséhez önerőként vett fel.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk