hirdetés
hirdetés

Új kommunikációs vezető a Kongresszusi Irodánál

A Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) kommunikációját november 1-jétől Holub Katalin vezeti.

hirdetés

Mint a hírrel kapcsolatos, hozzánk eljuttatott közleményéből kiderül, Katalin korábban PR vezető volt a Magyar Rádiónál, majd a Magyar Televízió szóvivőjeként tevékenykedett. 2007 tavaszán PRestige management néven saját céget alapított.

Megbízói között szerepel az Ipsos Zrt. (korábban Szonda Ipsos), a Gödöllői Királyi Kastély, s a legnagyobb magyar tulajdonú atipikus HR-szolgáltatók által alapított érdekképviseletek: a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ), a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KözÉSZ) és a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége (MMOSZ).

Holub Katalin
Holub Katalin
 

„Célunk, hogy a Kongresszusi Iroda közvetlen és naprakészen kommunikáljon a konferencia és üzleti rendezvény szektorbeli partnereivel, új munkatársunkkal útjára indítjuk rendszeres szakmai hírlevelünket is", mondta Békefi Anna ügyvezető.

(forrás: Magyar Kongresszusi Iroda)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk