hirdetés
hirdetés

1.000.000 LEGO kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje február 26. és március 1. között nyitja meg újra kapuit a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat.

hirdetés

A kiállításon találkozhatnak egyebek mellett Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat sem marad el. A Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel irodák mellett a Balaton-régió például több mint húsz kiállítóval jelenik meg, valamint jelen lesz többek között Vas és Békés megye, Győr, Debrecen és Pápa városa is. Belföldi díszvendég Székesfehérvár, külföldi díszvendég pedig Románia.

A kiállítás első napján a délelőtti megnyitót követően, a kora délutáni órákban kezdődik az Utazás Fórum konferencia. A szakmai program szervezésében együttműködő partner a Turizmus Kft. A fórum programjában évről évre az aktuális trendeket, hazai és nemzetközi turisztikai újdonságokat és fejlődési, fejlesztési lehetőségeket részletezik az előadók. Idén azonban bővül a szakmai program. Pénteken egy B2B workshopra várják a szakma képviselőit, ahol előre regisztrált időpontok alapján szervezett minimeetingeken vehetnek részt.

A pénteki nappal pedig minden belépőjegyet vásárló megszerzi a jogot, hogy megnyerje az egyhetes Mauritius-szigeteki álomutazást. A nyeremény keretében több, a szigeten szervezett programon vehet részt a szerencsés pár, két hotelben is vendégeskedik, és a nyeremény részét képezi a repülőjegy is.

A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 m2-es Magyarország-térkép lesz, mely 1 000 000 Lego kockából épül majd fel. Az országban ez idáig nem épült ekkora, Legóból készült térkép, de az Utazás kiállításon elkészül a gigantikus látványosság. És hogy lehet, hogy a kiállítás ideje alatt készül el a térkép? A tihanyi apátság, a Szent István-bazilika vagy a Hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott Lego-munkák is felkerülnek, és ezekkel lesz teljes az ország képe.

A kicsiket a Lego Store Játszóház várja, ahol a legújabb játékokat is kipróbálhatják, a jó hangulatról pedig embernagyságú Lego figurák gondoskodnak.

A kiállítás ideje alatt a családdal érkező férfiakat is újdonság várja. A Teszt&Go elnevezésű autós programon megjelennek hazánk márkakereskedései, és megismerkedhetnek számos autómárka új modelljével. Tesztvezetések, személyes tanácsadások és sok-sok autó testközelből.

A 2015-ös Utazás kiállításon ismét a Green Travel képviselteti magát a legnagyobb területen: az utazásszervező egy 360 négyzetméteres standon várja a látogatókat.

A kiállítókról, a részletes programról és a jegyárakról bővebb információ a www.utazas.hungexpo.hu és a www.facebook.com/utazaskiallitas oldalakon.

Az Utazás kiállítás Facebook-eseménye ide kattintva érhető el.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk