hirdetés
hirdetés

500 új munkaerőt toboroz a Vueling

500 új munkaerőt toboroz a spanyol Vueling diszkont légitársaság 2013-as nemzetközi terjeszkedésének részeként. 

hirdetés

A légitársaság pilótákat, légi utaskísérőket és kisegítő személyzetet egyaránt keres, írja a TravelMole. A légitársaság a tervek szerint a 2013-as nyári szezinban, márciustól kezdve nagyszabású bővítésbe kezd; tavasztól számos új nemzetközi útvonalat vezetnek be El Prat-Barcelona repülőtérről. Már az idei nyáron is fennállásának legnagyobb növekedését érte el. A katalán repülőtéren állomásoztatott repülőgépeinek száma 22-ről 38-ra nőtt, és 2011-hez képest 22%-kal több utast kezeltek az idei évben.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk