hirdetés
hirdetés

Az Anubis Travel bízik Egyiptomban

Hamarosan elindulnak az első charterjáratok Egyiptomba, azonban menetrendszerinti járatokkal eddig is utaztak az Anubis Travel utasai. A részletes programról Ahmed Bahgat, az utazásszervező ügyvezetője adott tájékoztatást lapunknak.

hirdetés

Az Anubis Travel első, budapestről induló, Travel Service által üzemeltetett saját charterjárata Hurghadára május 29-től heti egy alkalommal – vasárnaponként – fog közlekedni kedvező nappali menetrenddel. Az iroda június 8-tól október 26-ig bővíti járatait, így ebben az időszakban szerdánként is elérhető lesz az utasok számára Hurghada és Sharm el Sheikh.

A kezdeti nehézségek ellenére egyre nagyobb a kereslet Egyiptom iránt az Anubis Travelnél, tudtuk meg Ahmed Bahgattól. Hurghada és Sharm el Sheikh továbbra is megtalálható a kínálatukban, Marsa Alam hurghadai, Dahab és Taba üdülőhelyek pedig Sharm el Sheikh-i leszállással, majd onnan transzferbusszal érhetők el.

Hurghadára az egyhetes utazások mellett 11, 12, illetve 15 napos nyaralások is foglalhatók, míg Sharm el Sheikh-re egy- és kéthetes időtartamú üdülések közül választhatnak az utasok. A szállodakínálat a középkategóriástól az igazi luxushotelekig terjed. A régi, jól bevált hotelek mellett az Anubis Travel jelentősen bővítette kínálatát mind Hurghadára, mind pedig Sharm el Sheikh-re. A kiemelt és kedvelt szállodák közé tartozik többek között a Jaz, az Iberotel, a The Three Corners és a Sentido szállodalánc, a kínálatot pedig számos családbarát hotel erősíti, egyes szállodákban akár hat fő elhelyezésére is van lehetőség. Emellett olyan hotelek is megtalálhatók a kínálatban, amelyek csak felnőtt vendégeket fogadnak.

A klasszikus nyaralóprogramokon kívül 8, 11 és 12 napos nílusi hajóutak, városlátogatással egybekötött üdülések, valamint kairói hosszúhétvégék is foglalhatóak egész évben menetrendszerinti járattal az Anubis Travelnél. A programok során magyar nyelvű idegenvezetőt biztosít az iroda minimális létszám esetén is.

Az Anubis Travel tervezett egyiptomi indulásai 2016-ban:

Budapest – Hurghada / teljes charter
Vasárnap: május 29 – október 30. Travel Service / saját charter
Szerda: június 8 – október 26. Travel Service / saját charter

Budapest – Hurghada / Sharm el Sheikh / teljes charter
Szerda: június 8 – október 26. Travel Service / saját charter

Budapest – Aqaba / Hurghada / teljes charter
Vasárnap: június 15 – október 30. Travel Service / saját charter

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk