hirdetés
hirdetés

China Airlines: európai járatindulások

A tajvani China Airlines (CI) újra elindította Amszterdamból és Frankfurtból járatait.

hirdetés

Egyben Taipei Taoyuan Nemzetközi Repülőtere (TPE) március 1-től ismét fogadja a tranzit utasokat, amennyiben nem töltenek 8 óránál hosszabb időt a repülőtéren, és nem váltanak légitársaságot a Tajpejből történő továbbutazáshoz.

Azonban továbbra sem  lehet Tajvanon keresztül tovább repülni a Kínai Népköztársaság városaiba.

Frankfurtból és Amszterdamból a minimális igények miatt csak heti egy-egy közvetlen járat közlekedik márciusban.  Tajpejen keresztül a légitársaság csatlakozási lehetőségeket biztosít a tovább utazáshoz, többek között: Bangkok, Szingapur, Penang, Kuala Lumpur, Dzsakarta, Ho Chi Minh City, Hanoi, Manila, Phnom Penh, Tokyo (Narita),  Fukuoka, Nagoya és Szöul. További járatok közlekednek Ausztráliába, Új-Zélandra és számos japán városba. A CI legtöbb járata Hanoiba, Kuala Lumpurba, Dzsakartába és Bangkokba repül.
A China Airlines meghirdette áprilisi menetrendjét is. Amennyiben a COVID helyzet változatlan, akkor Frankfurtból havi 5, Amszterdamból havi 4 és Londonból ( LHR ) havi 2 járat közlekedik Tajpejbe majd, onnan tovább Dél- Kelet Ázsiába, Ausztráliába, Új-Zélandra és Japánba.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk