hirdetés

Egy újabb ikonikus éttermet veszítettünk el

A sokak által nagyon kedvelt, tihanyi farm-to-table bisztró végleg bezár. Érzelmesen és a csapat iránti tisztelettel búcsúzik a vezetőség.

hirdetés

A 2013-ban nyitott és kínálatát a saját biogazdaságára alapozó Malackrumpli így búcsúzik közösségi oldalán:

"Kedves Malackrumpli rajongók, kedves barátaink, vendégeink!

Eljött az a pillanat, amit nagyon nem szerettünk volna.
A Malackrumpli Bisztró végleg bezárja kapuit.

Az elmúlt évek sok kihívást állítottak elénk, de mi mindig hittünk abban, hogy érdemes felállni, újrakezdeni, előre menekülni, mert mindig van új ötlet és lelkesedés, ami átlendít a nehéz időszakokon. Bíztunk benne, hogy a minőségi gasztronómia, a jó csapat, a támogató, igényes vendégkör, a lelkes vezetés megbízható garancia. Örülünk, hogy ebben mindig megerősítettetek minket és jó szívvel tértetek vissza hozzánk. Jó volt veletek együtt építeni és színesíteni a balatoni gasztro palettát.

A Malackrumpli megálmodója, a farm to table koncepció töretlen képviselője, Járosi Tamás hirtelen távozásával az étterem lelkét veszítettük el, amit minden igyekeztünk ellenére, a jelenlegi helyzetben nem tudtunk pótolni.
Szeretnénk köszönet mondani a Malackrumpli csapatának, a nyári hőség és hajtás harcosainak, akik vállalták, hogy ilyen körülmények között is végig vitték a nyarat. Köszönjük együttérző beszállítóinknak és partnereinknek, hogy türelemmel voltak irántunk a nehéz időkben. Köszönjük azoknak az üzletembereknek és szakmabelieknek, akik segíteni próbáltak megtartani vagy valamilyen formában tovább vinni a Malackrumplit. Sajnáljuk, hogy ez nem sikerült.

De mindenekelőtt, köszönet illeti Vendégeinket, a kitartó Malackrumpli rajongókat a mögöttünk levő sikeres 8 év bizalmáért, a sok jó szóért és elégedett pillantásért, az üres tányérokért és felhörpintett italokért, amellyel 2015 óta folyamatosan kitüntettek minket. Az elmúlt években rengeteg szeretetet, bátorítást kaptuk tőletek.
Minden álom egyszer véget ér, de azoknak, akikben van szikra, újra es újra meg kell gyújtani a tüzet, mert mindig lesz, amiért érdemes!"

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk