hirdetés

Először műanyagmentesen - megnyitott a Belvárosi Sörfesztivál

Sör- és ételpárosítással egybekötött, vezetett kóstolóval nyitott meg szerdán a Belvárosi Sörfesztivál. A Budapesten, a Szabadság téren megrendezett eseményen 6 nap alatt, mintegy 250 féle sörkülönlegességet kóstolhatnak meg a látogatók. A fesztivál a környezettudatosság jegyében műanyagpohár-mentes, és idén először olyan sör is készült, amely receptjének megalkotásában a fogyasztók is részt vettek.

hirdetés

A Belvárosi Sörfesztiválonl 6 nap alatt, mintegy 250 féle sörkülönlegességet kóstolhatnak meg a látogatók. Az ingyenes rendezvényről a környezettudatosság jegyében teljesen száműzték a műanyag poharakat, és idén először olyan sör is készült, amely receptjének megalkotásában a fogyasztók is részt vettek.

A Belvárosi Sörfesztivál immár harmadszor hozza el a budapesti Szabadság térre az ország és a világ legjobb söreit, amelyeket kiváló street food finomságokkal kísérhetnek a látogatók, miközben színvonalas koncertek adják a zenei aláfestést. A rendezvény az ország legnagyobb sörfesztiváljaként a hazai sörvilág éves fóruma, ahol az egész sörpiac képviselteti magát.A fesztiválon tavaly több mint 100 ezer sörkedvelő vett részt. A Belvárosi Sörfesztiválon a műanyagpoharak helyett kétféle, speciálisan sörkóstolásra kifejlesztett pohárból fogyaszthatják a vendégek a különleges söröket, beleértve azt a New England IPA típusú sört is, amely idén a fogyasztók szavazatai alapján, kifejezetten a fesztiválra készült a First Craft Beer kisüzemi sörfőzdében. A sörtípus jellemzője a szűretlen, „ködös” megjelenés és a kirobbanó, igen intenzív, gyümölcsös komlóillat. Az eredetileg az USA északkeleti részéből származó sörstílus az elmúlt évek leginkább körberajongott craft, azaz kézműves sör fajtája, amelyet a hazai sörszeretők is egyre inkább kedvelnek..

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai