hirdetés

Elvesztettünk egy kiváló gasztro újságírót

Szomorúsággal teli szívvel tudatjuk, hogy Horváth Balázs barátunk és munkatársunk a tegnapi nap során tragikus hirtelenséggel elhunyt - írja a Nyárspolgár.

hirdetés

Így búcsúzik tőle a blog, amelynek munkatársa volt:

"Balázs a kortárs magyar gasztronómia jeles újságírója volt, aki az elmúlt évtizedben szakadatlanul dolgozott – kutatott, feltárt, írt, alkotott.

Balázs nagy munkabírású, klasszikus műveltségű, régivágású, de mégis friss gondolkodású publicista volt, aki cikkeit, tanulmányait rendkívüli alapossággal, mérnöki precizitással építette fel.Ha négy évvel ezelőtt nem veszi kezébe a kormányrudat, akkor a Nyárspolgár BBQ blog menthetetlenül eltűnt volna a süllyesztőben. Bármilyen új témába fogtunk bele (yakitori, whole hog, buharai plov, rozskenyér, sokác bab), Balázs minden alkalommal hamiskás mosolyával, jegyzetekkel, komoly szellemi munícióval érkezett a tesztsütésekre. Írásai velünk maradnak, bízva abban, hogy jön még olyan kor, ahol az olvasásnak újra rangja lesz.

Sajnos nagyon fiatalon ment el. A Team Nyárspolgár már sosem lesz teljes nélküle.
Felesége, nagyfia gyászolja. Búcsúztatásáról később intézkednek.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk