hirdetés
hirdetés

Emirates: foci a felhők felett

Többszörösen díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerük, az ice a katari futball világbajnokság valamennyi mérkőzését élőben közvetíti a repülőgépek fedélzetén

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A légitársaság több, mint 200 repülőgépének fedélzetén szolgáltat élő televíziós közvetítést a Sport 24 és Sport 24 Extra sportcsatornákon. Így az utasok élőben követhetik a november 20-án induló labdarúgó-világbajnokság teljes műsorát – beleértve a december 18-i, nagy érdeklődéssel várt döntőt is –, az ice fedélzeti szórakoztató rendszerén keresztül. Az élő közvetítések nemcsak a gépek fedélzetén, hanem az A380-as repülőgépek fedélzeti társalgóiban, továbbá a légitáraság földi várótermeiben is követhetők lesznek.

 

Az ice-t több utazási és légiközlekedési szervezet is a világ legjobb fedélzeti szórakoztató rendszerének választotta. A Skytrax 2022-es díjátadóján idén 17. alkalommal sikerült elhoznia "A világ legjobb fedélzeti szórakoztatása" díjat.

A légitársaság utasai minden osztályon böngészhetnek a világszínvonalú szórakoztató médiatárban, amely több, mint 5000 választható csatornát, 1700 filmet, 1500 órányi tévéműsort, élő híreket, valamint 45 nyelven elérhető zenét, podcastokat és hangoskönyveket kínál, köztük magyar nyelvű filmeket és magyar előadók zenéit.

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk