hirdetés
hirdetés

Felszállt az EVA harmadik Hello Kitty gépe

A Tajpej-Tokió útvonalon debütált 2011. december 26-án az EVA Air harmadik, Hello Kitty tematikájú repülőgépe.

hirdetés

A repülőgép a tokiói mellett a Tajpej-Hongkong útvonalon is repülni fog. A Hello Kitty Global Jettel a légitársaság célja, közelebb hozni egymáshoz az országokat. A gépen számos színes illusztráció látható Hello Kittyről és barátairól, aki a világon az egyik legjobban ismert figurának számít. A korábban már üzembe állt másik két Kitty mintás repülőgép közül az egyik a Magic Jet, amelyet októberben, a másik az Apple Jet, amit december elején indítottak útjára. Mindhárom Airbus 330-300-as típusú.

További képek a galériában!

A naponta közlekedő EVA Hello Kitty Global Jet járat (BR 2198) reggel 08.50-kor indul Tajpej Taoyuan nemzetközi repülőteréről és 12:55-kor landol Tokió Narita repterén. A visszaúton (BR 2197) délután, 14:00-kor hagyja el a gép Tokiót és 17:00-kor ér újra Tajpejbe. 

Ezt követően a koraesti órákban a Hello Kitty Global Jet újra felszáll (BR 857), Tajpejt 18:10-kor hagyja el és 19:55-kor érkezik meg Hongkongba. A járat (BR 858) Hongkongból 21:05-kor indul vissza és 22:40-kor érkezik meg Tajpejbe.

A Hello Kitty Apple Jet kedden, szerdán, szombaton és vasárnap közlekedik Tajpej és Fukuoka között, és naponta szolgálja ki a Tajpej-Szöul útvonalat. Az EVA Hello Kitty Magic Jet, ami az első tematikus gépe volt a légitársaságnak, az EVA napi Tajpej-Sapporo járatát viszi. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk