hirdetés

Green Travel: az idei tél újdonsága Hurghada

A napokban kézbesíti 2011/2012-es téli katalógusát a Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda.

hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk, ismét új desztinációval rukkolt elő a következő szezonra. A jól bevált Egyesült Arab Emírségek mellett tavaly már Thaiföld sláger célpontjai is helyet kaptak, idén pedig egy teljesen új területet vett célba a tour operátor. „Hurghada csodás partja a magyarok kedvelt nyaralóhelye, így biztosak vagyunk benne, hogy gondosan válogatott szállodáinkkal és a már más területeinken megszokott magas minőségű szolgáltatásokkal, versenyképes árazással sikeres szezon elé nézünk” – tudtuk meg Kormány Péter értékesítési vezetőtől. Dubai és Thaiföld esetében a Turkish Airlines járatai biztosítják a minőségi utazás feltételeit, még Egyiptomba télen heti 1 charterrel utaztatják a búvárkodás, az egyiptomi kultúra és a Vörös-tenger szerelmeseit.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Ez mitől újdonság? Évtizedek óta szerveznek különböző cégek Hurghadaba utakat. Ebben a hírben úgy lett előadva, mintha soha nem látott desztinációról lenne szó!

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai