iCareSystem AutoDose – az iCombi Pro asztali készülékek új tisztítórendszere a RATIONAL-tól

Az iCareSystem AutoDose segítségével a RATIONAL immár integrált tisztító- és tartalékkészlet-rendszert kínál az iCombi Pro asztali készülékekhez. A tisztító- és ápolószereket szilárd formában, biztonságosan tárolják a főzőrendszerben, lehetővé téve az autonóm tisztítást akár gombnyomással, akár a tisztítási ütemterv szerint. (x)

Elmúltak azok az idők, amikor a tisztító- és ápolószereket minden egyes tisztítási folyamathoz kézzel kellett adagolni, vagy a tisztítást teljesen elfelejtették.

Az iCareSystem AutoDose vagy egy adott időpontban indul, például mindig zárás után, vagy egy gombnyomásra, amikor belefér a napi rutinba. A beállításokban a tisztítás minden napra külön programozható a készülék használatának megfelelően, vagy a heti ütemezés szerint. Az iCombi Pro automatikusan kiveszi a tisztítószereket a szükséges koncentrációban a kazettákból. Szekeres Tibor, Magyarország vezető értékesítési igazgatója a következőkben foglalta össze az előnyöket: „Az iCareSystem AutoDose növeli a munkabiztonságot, időt takarít meg és biztosítja a HACCP higiéniai biztonságát. Sok más megoldással ellentétben nincs szükség tömlőkre vagy kannákra a főzőrendszeren kívül."

Az iCareSystem AutoDose segítségével az alkalmazottaknak már nem kell takarítást végezniük – folytatja Szekeres Tibor, mivel ez lekerül a napi feladatlistáról. Ez még fontosabbá teszi, hogy ne tévessze szem elől a tisztítást. Ezért az iCombi Pro mindig naprakészen tartja a felhasználót, és figyelmezteti, ha például a tisztítószer mennyisége egy bizonyos szint alá csökken, vagy a tisztítás esedékes. Ezek az információk közvetlenül a főzőrendszeren vagy a ConnectedCookingon, a RATIONAL konyhai vezérlőrendszeren keresztül jelennek meg.

„Az iCareSystem AutoDose áttörést jelent a tisztítási innováció és a környezetvédelem terén” – mondja Szekeres Tibor. Ennek az az oka, hogy mind a patron, mind a fedele 100%-ban újrahasznosítható PP-ből (polipropilén) készült. Ugyanakkor a műanyaghulladék akár 50%-kal is csökken a hagyományos tisztító megoldásokhoz képest. Ráadásul a hagyományos eljárásokhoz képest optimális adagolás miatt a tisztítás mindig csak annyi vegyszert használ fel, amennyire éppen szükség van. Szekeres Tibor számára az iCareSystem AutoDose a tökéletes csomag: „Az iCombi Pro mindig tiszta és vízkőmentes, ami éppolyan fontos a HACCP biztonsága szempontjából, mint a hosszú élettartam és az alacsonyabb szervizköltségek."

Az iCareSystem AutoDose-ról további információk a rational-online.com weboldalon találhatók. (x)

 

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Csatlakozzon főzőbemutatóinkhoz vidéken is:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/expertkitchen/hungary/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

E-mail: [email protected]

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

Forrás: RATIONAL


Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.