iCareSystem AutoDose – az iCombi Pro asztali készülékek új tisztítórendszere a RATIONAL-tól

Az iCareSystem AutoDose segítségével a RATIONAL immár integrált tisztító- és tartalékkészlet-rendszert kínál az iCombi Pro asztali készülékekhez. A tisztító- és ápolószereket szilárd formában, biztonságosan tárolják a főzőrendszerben, lehetővé téve az autonóm tisztítást akár gombnyomással, akár a tisztítási ütemterv szerint. (x)

Elmúltak azok az idők, amikor a tisztító- és ápolószereket minden egyes tisztítási folyamathoz kézzel kellett adagolni, vagy a tisztítást teljesen elfelejtették.

Az iCareSystem AutoDose vagy egy adott időpontban indul, például mindig zárás után, vagy egy gombnyomásra, amikor belefér a napi rutinba. A beállításokban a tisztítás minden napra külön programozható a készülék használatának megfelelően, vagy a heti ütemezés szerint. Az iCombi Pro automatikusan kiveszi a tisztítószereket a szükséges koncentrációban a kazettákból. Szekeres Tibor, Magyarország vezető értékesítési igazgatója a következőkben foglalta össze az előnyöket: „Az iCareSystem AutoDose növeli a munkabiztonságot, időt takarít meg és biztosítja a HACCP higiéniai biztonságát. Sok más megoldással ellentétben nincs szükség tömlőkre vagy kannákra a főzőrendszeren kívül."

Az iCareSystem AutoDose segítségével az alkalmazottaknak már nem kell takarítást végezniük – folytatja Szekeres Tibor, mivel ez lekerül a napi feladatlistáról. Ez még fontosabbá teszi, hogy ne tévessze szem elől a tisztítást. Ezért az iCombi Pro mindig naprakészen tartja a felhasználót, és figyelmezteti, ha például a tisztítószer mennyisége egy bizonyos szint alá csökken, vagy a tisztítás esedékes. Ezek az információk közvetlenül a főzőrendszeren vagy a ConnectedCookingon, a RATIONAL konyhai vezérlőrendszeren keresztül jelennek meg.

„Az iCareSystem AutoDose áttörést jelent a tisztítási innováció és a környezetvédelem terén” – mondja Szekeres Tibor. Ennek az az oka, hogy mind a patron, mind a fedele 100%-ban újrahasznosítható PP-ből (polipropilén) készült. Ugyanakkor a műanyaghulladék akár 50%-kal is csökken a hagyományos tisztító megoldásokhoz képest. Ráadásul a hagyományos eljárásokhoz képest optimális adagolás miatt a tisztítás mindig csak annyi vegyszert használ fel, amennyire éppen szükség van. Szekeres Tibor számára az iCareSystem AutoDose a tökéletes csomag: „Az iCombi Pro mindig tiszta és vízkőmentes, ami éppolyan fontos a HACCP biztonsága szempontjából, mint a hosszú élettartam és az alacsonyabb szervizköltségek."

Az iCareSystem AutoDose-ról további információk a rational-online.com weboldalon találhatók. (x)

 

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Csatlakozzon főzőbemutatóinkhoz vidéken is:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/expertkitchen/hungary/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

E-mail: [email protected]

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

Forrás: RATIONAL


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.