hirdetés

iCareSystem AutoDose – az iCombi Pro asztali készülékek új tisztítórendszere a RATIONAL-tól

Az iCareSystem AutoDose segítségével a RATIONAL immár integrált tisztító- és tartalékkészlet-rendszert kínál az iCombi Pro asztali készülékekhez. A tisztító- és ápolószereket szilárd formában, biztonságosan tárolják a főzőrendszerben, lehetővé téve az autonóm tisztítást akár gombnyomással, akár a tisztítási ütemterv szerint. (x)

hirdetés

Elmúltak azok az idők, amikor a tisztító- és ápolószereket minden egyes tisztítási folyamathoz kézzel kellett adagolni, vagy a tisztítást teljesen elfelejtették.

Fotó: RATIONAL
Fotó: RATIONAL

Az iCareSystem AutoDose vagy egy adott időpontban indul, például mindig zárás után, vagy egy gombnyomásra, amikor belefér a napi rutinba. A beállításokban a tisztítás minden napra külön programozható a készülék használatának megfelelően, vagy a heti ütemezés szerint. Az iCombi Pro automatikusan kiveszi a tisztítószereket a szükséges koncentrációban a kazettákból. Szekeres Tibor, Magyarország vezető értékesítési igazgatója a következőkben foglalta össze az előnyöket: „Az iCareSystem AutoDose növeli a munkabiztonságot, időt takarít meg és biztosítja a HACCP higiéniai biztonságát. Sok más megoldással ellentétben nincs szükség tömlőkre vagy kannákra a főzőrendszeren kívül."

Az iCareSystem AutoDose segítségével az alkalmazottaknak már nem kell takarítást végezniük – folytatja Szekeres Tibor, mivel ez lekerül a napi feladatlistáról. Ez még fontosabbá teszi, hogy ne tévessze szem elől a tisztítást. Ezért az iCombi Pro mindig naprakészen tartja a felhasználót, és figyelmezteti, ha például a tisztítószer mennyisége egy bizonyos szint alá csökken, vagy a tisztítás esedékes. Ezek az információk közvetlenül a főzőrendszeren vagy a ConnectedCookingon, a RATIONAL konyhai vezérlőrendszeren keresztül jelennek meg.

Fotó: RATIONAL
Fotó: RATIONAL

„Az iCareSystem AutoDose áttörést jelent a tisztítási innováció és a környezetvédelem terén” – mondja Szekeres Tibor. Ennek az az oka, hogy mind a patron, mind a fedele 100%-ban újrahasznosítható PP-ből (polipropilén) készült. Ugyanakkor a műanyaghulladék akár 50%-kal is csökken a hagyományos tisztító megoldásokhoz képest. Ráadásul a hagyományos eljárásokhoz képest optimális adagolás miatt a tisztítás mindig csak annyi vegyszert használ fel, amennyire éppen szükség van. Szekeres Tibor számára az iCareSystem AutoDose a tökéletes csomag: „Az iCombi Pro mindig tiszta és vízkőmentes, ami éppolyan fontos a HACCP biztonsága szempontjából, mint a hosszú élettartam és az alacsonyabb szervizköltségek."

Az iCareSystem AutoDose-ról további információk a rational-online.com weboldalon találhatók. (x)

 

Fotó: RATIONAL
Fotó: RATIONAL

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Csatlakozzon főzőbemutatóinkhoz vidéken is:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/expertkitchen/hungary/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(forrás: RATIONAL)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk