hirdetés

Komoly pénzesőre számíthatnak az ötcsillagos szállodák

Akár ötszázmillió forint támogatásra is pályázhatnak a hazai ötcsillagos szállodák egy április 1-én este nyilvánosságra hozott pályázati kiírás szerint. A támogatás rendkívül nagylelkű, mivel akár projekt nettó költségének 70 százalékát is kiválthatja - írja a Balatontipp.hu.

hirdetés

A Kisfaludy Program keretében megjelent kiírás szerint a támogatás célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található kereskedelmi szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, új kapacitások létrehozása és a kapacitás-kihasználtságának javítása, a szálláshely működéséből származó árbevétel által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése. A legkisebb adható összeg százmillió, a legnagyobb ötszázmillió forint.

A támogatás rendkívül nagylelkű, mivel akár projekt nettó költségének 70 százalékát is kiválthatja. A maximális összeg elnyerése esetén előfordulhat az is, hogy egy pályázó viszi el az összes pénzt, mert a rendelkezésre álló keret nagysága ugyancsak ötszázmillió forint. Igaz, a kiírás rögzíti azt is, hogy a pályázati keretösszeg a beérkezett pályázatok támogatási igények és a megvalósítás ütemezése alapján módosítható. A jelenleg is érvényes működési engedéllyel rendelkező 5* minősítéssel rendelkező szállodák tulajdonosai vagy üzemeltetői április végéig nyújthatják be igényüket.

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk