hirdetés
hirdetés

Leáll egy ideig a Wizz Air online foglalási rendszere

Karbantartási munkálatok miatt, október 4-én 23 órától október 5-én, hajnali 4 óráig. 

hirdetés

Mivel a légitársaság karbantartási munkálatokat indít online foglalási rendszerében, ezért a vállalat internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint október 4-én 23 órától október 5. hajnali 4 óráig nem lesz elérhető. Ezért a légitársaság a zökkenőmentes utazás érdekében arra kéri érintett utasait, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, és lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

 

Ugyancsak felhívják a figyelmet arra, hogy a karbantartás ideje során az utasoknak nincs lehetősége a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak azokon változásokat eszközölni.

Az üzemszünet idején a légitársaság utasai, amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt, az utasfelvételi pultoknál október 5-én, 23 óra 59 percig térítésmentesen válthatják ki beszállókártyáikat.

A hosszú sorok kerülése érdekében azt javasolják az utazók számára, hogy az érintett időszakban induló járataik felszállása előtt három órával érkezzenek a repülőtérre.

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk