hirdetés
hirdetés

Megérkezett az Air France 60. Boeing 777-ese

Megérkezett az Air France 60. Boeing 777-es utasszállító repülőgépe, melyet a légitársaság a Karib- ill. csendes-óceáni térség felé kíván üzemeltetni. 

hirdetés

Az F-GZNL lajstromjelet viselő, Seattle-ből érkező repülőgép 2012. április 4-én reggel 9 órakor szállt le a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren.

Az új, Boeing 777-300ER repülőgép három osztályon összesen 468 ülést kínál az utasoknak. Fedélzetére 14 új business, ún. „full sleep” ülés került. Ez hosszabb és egyben szélesebb az eddiginél, és úgy alakították ki, hogy utasoknak még nagyobb kényelmet nyújtson. Ez az üléstípus 2012. júliusától az Air France összes, Fort-de-France, Pointe-à-Pitre és Saint-Denis (Réunion) felé üzemeltetett Boeing 777-es repülőgépünk fedélzetén megtalálható.

A 32 férőhelyes Alizé osztályra új, rögzített műanyagburkolattal ellátott ülések kerültek, amelyek 40%-kal több helyet kínálnak a Voyageur (turista) osztályon található helyekhez képest. A többi üléstől jobban leválasztva, nagyobb teret kínál az utasok. A Cayenne fele tartó Airbus A340-as gépekkel üzemeltetett járatokon már megtalálható ülések immár a Párizs és Fort-de-France, Pointe-à-Pitre és Réunion között közlekedő járatokat biztosító Boeing 777-300ER repülőgépek fedélzetére is felkerülnek.

A fentieken túl, e Boeing 777-300ER típusú repülőgép 422, nagy kényelmet biztosító Voyageur (turista) ülést számlál.

2012 áprilisában és májusában az Air France számára további két új Boeing 777-300ER-t szállítanak le.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai