hirdetés

Megnyílt a Hotel Casati

Négyhónapos felújítási munkálatok után újra megnyílt a korábbi Hotel Pest, Hotel Casati néven, a Paulay Ede utcában, az Operával szemben - adta hírül a Business Traveller.

hirdetés

A belsőépítészetileg újragondolt szálloda 25, négy különböző tematika szerint berendezett szobáin kívül reggeliző, drinkbár, különterem, szauna és fitnesz áll a vendégek rendelkezésére.
A szálloda helyben működtet egy kortárs művészeti galériát, és támogatja a fiatal magyar képzőművészeket. A hivatalos megnyitó ünnepség szeptemberre várható. (forrás: Business Traveller)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk