hirdetés

METRO Gasztrohét: jönnek a kedvezmények

Október második hetében tart a METRO Gasztrohét eseménye, amely az étterembe járást, az éttermi kultúrát népszerűsíti, ünnepelve a sokszínű magyarországi gasztronómiát. A tematikus kampányhoz csatlakozó több, mint ezer étteremben nagy kedvezménnyel fogyaszthatnak azok a vendégek, akik előzőleg regisztráltak a programra - tájékoztatta lapunkat az áruházlánc.

hirdetés

A 2022. október 10-16-ig tartó Gasztrohéten 5000 Ft értékű kuponokat válthatnak be a vendégek 10.000 Ft feletti fogyasztás esetén; míg a kampányhoz csatlakozó éttermek a beváltott kuponokat vásárolhatják le a kezdeményezést elindító METRO-ban. A Gasztrohéten beváltható kedvezménykuponokat 2022. október 3. és 9. között lehet letölteni a METRO oldaláról (kupon.metro.hu) regisztrációt követően.

„Magyarország hagyományosan virágzó gasztronómiai kultúrával rendelkezik. Étterembe járni családi esemény, ünnep, randevú, trendi találkozó a barátokkal, megosztásra érdemes élmény a közösségi médiában. Számos tehetséges séf szívvel-lélekkel tesz a hazai éttermekben a vendégek öröméért. Szeretnénk, ha az étterembe járás szokása töretlen maradna, és egyre többen rákapnának az ízére – szó szerint és képletesen.” – mutatta be a kezdeményezés célját Taferner Ákos, a METRO marketing osztályvezetője.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

A METRO hét éve ünnepli világszerte egyedi akciókkal a minden év októberének második keddjére eső magánvállalkozások napját: a jeles nap idén október 11-én lesz. A munkahelyeket fenntartó és teremtő, az embereket élményekkel megajándékozó, folyamatosan fejlesztő magánvállalkozások nemcsak a METRO számára fontos partnerek, hanem a gazdaság pótolhatatlan pillérei is. A vállalat kiemelt partnerei a vendéglátóipari vállalkozások, az ő igényeiket szem előtt tartva, ezekre reagálva, a szektorban dolgozó szakemberekkel együtt fejlesztve alakítja ki szolgáltatásait és árukínálatát a METRO. Idén a Gasztrohéten a hazai gasztronómia izgalmas világának felfedezésére invitálják az ízek szerelmeseit a gasztronómiai kultúrát éltető vendéglátóhelyekre – a korábbi évektől eltérően az 5000 Ft-os kuponokat METRO-kártya nélkül is lehet igényelni, illetve be lehet váltani.

Az október 10-16. között, ezernél is több vendéglátóhelyen zajló gasztronómiai fieszta jó alkalom akár látókör-tágításra, akár arra, hogy a kedvezményt igénybe véve a vendég magasabb árkategóriájú helyen is fogyaszthasson, vagy akár a kedvenc étterem újbóli meglátogatására.

A kedvezménykuponok 2022. október 3. és 9. között tölthetőek le az oldalról és 2022. október 10. és 16. között használhatóak fel kedvezményes fogyasztásra a programban részt vevő éttermekben.
Egy regisztrációval csak egy kupon tölthető le.

Kedvezményes éttermi élmények egy kattintásra: kupon.metro.hu

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk