hirdetés
hirdetés

Negyedik alkalommal emelt vagyoni biztosítékot a Green Travel

A megnövekedett forgalommal arányosan vagyoni biztosítékot emelt a Green Travel, immáron negyedik alkalommal idén – tájékoztatta szerkesztőségünket Göktas Merdol, a cég tulajdonos-ügyvezetője.

hirdetés

Az emelést a folyamatos forgalmi növekedés indokolta. A Green Travel az idei évet eleve jóval magasabb kaucióval indította, mint a megelőző esztendőt: 2014-re 880 millió forint, 2015-re viszont már 1 milliárd 60 millió forint vagyoni biztosítékot igazolt a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) felé, a magyar piacról mintegy 30 százalékos bővüléssel számolva.

Az előző években megszokottan, a forgalom növekedését arányosan követve folyamatosan növelte biztosítékát az utazásszervező. Most további 100 millió forinttal emelte vagyoni biztosítékát, amely így jelenleg 1 milliárd 460 millió forint.

Amennyiben a forgalomnövekedés továbbra is ilyen mértékű marad, úgy idén legalább még egy alkalommal szükség lesz az emelésre.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés