hirdetés

Okoshotellé válhat minden HostWare rendszert használó szálloda

A TMRW Hotels okostelefonos applikáció-családja immár a HostWare rendszert használó szállodák számára is elérhető.

hirdetés

Tavaly a budapesti KViHotelben debütált a TMRW Hotels forradalmi megoldása, amelynek segítésével a szállodák igazi okoshotellé válhatnak. A szállodai működési folyamatok egy részét magába foglaló applikációnak köszönhetően ugyanis a hotelek úgy takaríthatnak meg jelentős költséget és munkaerőt, hogy közben a vendég kezébe adják az irányítást, miközben működésük gyakorlatilag papírmentessé és automatizálttá válik.

Az alkalmazás idén ősztől a HostWare rendszert használó szállodák számára is elérhető, egyszerű, felhasználóbarát integrációval, így tovább bővülhet a felhasználók köre. A TMRW Hotels alkalmazás a már most üzemelő HostWare rendszert használó szálláshelyeknél párhuzamosan is bevezethető, így két rendszer együtt is üzemeltethető.

Önkiszolgáló folyamatok

A TMRW Hotels okostelefon applikáció segítségével a vendégek saját telefonjukon keresztül foglalhatnak szobát, a szálloda saját rendszerében kialakított új értékesítési csatornán. A check-in folyamatot is az alkalmazáson keresztül a vendég végzi akár 3 nappal érkezés előtt, illetve a TMRW Hotels applikáció - bluetooth technológia segítségével - nyitja szobájukat, valamint éjszaka a szálloda főbejáratát is, hatalmas segítséget nyújtva a recepció munkájához. Nincs szükség szobakártyára, ami komoly költségcsökkentést jelent, ráadásul az alkalmazás Assa Abloy, Onity és Salto zárakkal egyaránt kompatibilis. Az applikációval kérhető takarítás és beállítható a „ne zavarjanak” funkció is, így a housekeeping messziről is látja, mely szobába mehetnek be a szobaasszonyok. Mi több, ahol a szállodai rendszer lehetővé teszi, az alkalmazással szabályozható a szoba hűtés-fűtése, világítása, sötétítése is. Érkezéskor vagy távozáskor, a szálloda által beállított időben a vendég ezen keresztül fizet (bankkártyával és PayPal-on, de hamarosan elérhetővé válik az Apple Pay és a Google Pay is) és a számlát is innen kapja meg e-mailben.

Papírmentes adminisztráció

A TMRW applikáció GDPR-kompatibilis, így az ezen keresztül megadott adatok - útlevélszám, születési idő, aláírás stb. - biztonságosan használhatóak. Az NTAK adatszolgáltatás pedig a HostWare rendszeren keresztül valósul meg. Az esetlegesen felmerülő kérdésekre a hotel diszpécserszolgálata adhat választ, telefonon vagy az applikációba beépített népszerű internetes üzenetküldő platformokon, és lehetőség nyílik ezen keresztül cross- vagy upsell akciók kommunikálására is, további értékesítési platformot jelentve a szállodáknak. Az alkalmazásnak köszönhetően a szállodai front office munkája is hatékonyabbá és digitálissá válik, hiszen a housekeeping számára kifejlesztett TMRW HK applikáció pontos beosztást készít a takarításról, amit a szobaasszonyok saját telefonjukon láthatnak, és ezen keresztül jelenthetik be a talált tárgyakat is. A szálloda üzemeltetője/vezetője pedig figyelemmel követheti a folyamatban lévő takarítási feladatokat, és statisztikákat hívhat le az elvégzett munkáról. A TMRW applikáció-családja révén így komoly költségek takaríthatóak meg, papírmentesíthető (és ezáltal fenntarthatóbbá tehető) a működés, miközben kisebb személyzet mellett hatékonyabb munkavégzés válik lehetővé. Mindez nem befolyásolja a vendégelégedettséget, sőt, mivel a recepciós munkakörre kevesebb repetitív adminisztrációs feladat hárul, így több minőségi időt tudnak eltölteni a vendégekkel.

Komoly megtérülés

„A Magyarországon piacvezető szállodai szoftver (PMS) fejlesztőjével HostWare Kft-vel kötött együttműködésnek köszönhetően a HostWare rendszert használó szállodák jelenlegi működésük és rendszereik megtartásával felokosíthatják, zöldebbé és hatékonyabbá tehetik mindennapi operációjukat az innovatív TMRW Hotels megoldás segítségével, miközben vendégeiknek igazi 21. századi digitális élményt nyújthatnak” - mondta Palicz Péter, a TMRW értékesítési igazgatója. A TMRW applikáció-családot tavalyi megjelenése óta már több ezer felhasználó töltötte le, és számos hazai szálláshely élvezi az innovatív alkalmazás kínálta előnyöket. A TMRW applikáció-családot használó szállodák hozama egy általános szállodához képest jóval kedvezőbb feltételeket biztosít. Egy 100 szobás szálloda a TMRW Hotels által optimalizált működéssel 80%-os éves töltöttség esetén nagyjából 100 000 eurót spórolhat meg munkaerőn és -időn, papírokon, kulcskártyákon, miközben a TMRW applikáció-család költsége a szoba árbevételéhez viszonyítva átlagban nem éri el 2 százalékot. A fejlesztők nem csak a szállodákra gondoltak: elérhető a TMRW Hostels és Apartments változata is, ami a fenti lehetőségeket kínálja a hostelek, valamint az apartmanházak számára, míg a TMRW Offices verzió irodák és irodaházak okos és hatékony működését biztosítja.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk