hirdetés
hirdetés

ÖW: új vezetési struktúra a piacokon, vezetőségváltás Budapesten

Átalakításra kerül az Österreich Werbung (ÖW) vezetési struktúrája a nemzetközi piacokon a cég 2026-os stratégiájával és egyes vezetők rotációjával összhangban. Ez utóbbi magyarországi képviseletüket is érinti.

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, az ÖW így kívánja elérni, hogy Ausztria mint üdülési desztináció továbbra is markáns képviseletet kapjon nemzetközi szinten, hogy a piacokon folyó marketingmunka a legmagasabb szintű szakmaisággal történjen, valamint az új lehetőségek kihasználásra kerüljenek.

Az új kinevezések 2022 augusztusában és szeptemberében lépnek hatályba.

Oskar Hinteregger
Oskar Hinteregger
 

Az ÖW külföldi piacait a jövőben a piacért felelős vezetők (Head of Market) fogják irányítani. Az új struktúrát Budapesten is bevezetik: Michael Strasser, aki az elmúlt 5 évben a budapesti irodát, valamint a közép- és kelet-európai régiót vezette, Amszterdamba költözik, és a holland piacot vezeti a továbbiakban. Utódja Oskar Hinteregger, a milánói iroda és a dél-európai régió eddigi vezetője. Ő augusztus 1-jétől Head of Market lesz a következő piacokon: Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Románia, Oroszország és Ukrajna.

Az új budapesti képviseletvezetőről 

Oskar Hinteregger: Az 57 éves, karintiai születésű szakember 1984-ben csatlakozott az Österreich Werbunghoz, miután elvégezte a Villach-i Turisztikai Akadémiát. 15 évig dolgozott különböző marketinges munkakörökben Stuttgartban, Münchenben, Londonban és Frankfurtban. Miután 10 évig volt az ÖW londoni irodájának vezetője, 2009-ben átvette az ÖW németországi képviseletét, és egyben a Németország– Ausztria–Svájc régió vezetője is lett. 2017 nyarán az ÖW milánói képviseletének vezetését vette át az Olaszország–Franciaország–Spanyolország régió vezetőjeként. Következő állomáshelye 2022 augusztusától Budapest.

 

 

(forrás: Österreich Werbung)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk