hirdetés

Plus lett a Hotel Ambra

A Best Western lánchoz csatlakozott a Budapest szívében található Hotel Ambra. A szálloda az országban elsőként kapta meg a Plus minősítést a  legnagyobb nemzetközi szállodalánctól, amely 30 éve van jelen a közép-európai hotel- piacon.

hirdetés

 A PLUS megjelölés magasabb szolgáltatási színvonalat, többletszolgáltatások meglétét és kiemelkedő design-t jelent.
Mit kaphatunk biztosan  egy átlagos szállodától a világ bármelyik pontján? Egy ágyat, ahol pihenhetünk, egy szekrényt, ahova a ruhánkat rakhatjuk, egy asztalt, ahol dolgozhatunk és egy fürdőszobát, ahol tisztálkodhatunk.
Mi az, amit ezen felül a Hotel Ambra “PLUS-ban” tud nyújtani  a vendégeinek? Átlagon felüli kényelmet mind a 36 standard és superior szobában és az apartmanban. Ingyenes szauna használatot egy fárasztó nap után.  A szálloda egész területén biztosít ingyenes internetet. Díjmentesen fogyasztható kávét és teát az open bárban és minden igényt kielégítő  büféreggelit. A szállodában lévő parkolási lehetőség is nagy előny egy parkolóhelyek szűkében lévő városrészben. Annak ellenére, hogy a szálloda egy csendes utcában található, az üzleti és  a szórakozó negyed, a legelőkelőbb boltok, a legnagyobb közlekedési csomópontok gyalogtávolságra vannak. A szálloda vendégei a Király utcai design és lakberendezési üzletekben kedvezménnyel vásárolhatnak, így a PLUS-hoz mínusz is jár. 
„Nagyon jó úton jár szállodánk, amihez további segítséget nyújthat számunkra az, hogy csatlakoztunk a Best Western lánchoz” – mondta Hegedűs Gábor a Best Western Plus Hotel Ambra igazgatója, aki elégedetten nyilatkozott a jelenlegi kihasználtságról is. „ Jelentős eredmény a novemberi 74%-os foglaltságunk, amely kiemelkedő az előző évek hasonló időszakához képest.”
A karácsonyi hangulat kedvelőinek további vonzerő a november 25. és december 24. között a Gozsdu udvarban megszervezett Adventi Királyi Vásár. Az eseményt a Királyutca – Designutca Klaszter szervezi, amelynek a szálloda is tagja.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk