hirdetés
hirdetés

STR CEE roadshow: hódítanak a személyre szabott utazások

Több mint hatvan hazai kiutaztató jelent meg azon a roadshow-n, amelyet az STR CEE Turisztikai Képviselet szervezett külföldi partnerei részvételével.

hirdetés

Az STR Ázsiában, a Közel-Keleten, Észak- és Dél-Afrikában, az amerikai kontinensen és kis részben Európában tevékenykedő turisztikai szolgáltatók (desztinációs menedzsment cégek, beutaztató irodák, hotelek és autóbérlő cégek) teljes jogú sales irodájaként működik Európában.

A Columbus Étterem & Pubban megrendezett, vacsorával egybekötött roadshow-n - a dubaji székhelyű Emirates légitársaság mellett - az STR CEE közel tizenöt partnere vett részt a világ legkülönbözőbb részeiről, a jelenlévőket Börcsök Péter ügyvezető igazgató köszöntötte.

A roadshow-n főként DMC-k képviselői vettek részt, ahol kiderült: a partnerek nagy része kimondottan testre szabott ajánlatokat kínál ügyfeleinek, ez az irány ugyanis kikerülhetetlen, ha valaki sikeresen szeretne helytállni a piacon.

A roadshow-n az STR következő partnerei vettek részt:

Partner Ország
Arabian Explorers Egyesült Arab Emirátusok, Omán, Katar, Bahrein
CTI - Canadian Tours International Kanada
Connections Ltd. Mauritius és Réunion
Easia Travel Vietnám, Laosz, Kambodzsa, Mianmar, Thaiföld
Go West Tours Amerikai Egyesült Államok
Private Safaris Dél-Afrika, Namíbia, Kenya, Tanzánia
Quimbaya Tours Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Kolumbia, Ecuador, Guatemala, Peru, Mexikó
RTA Spanish Events & Incentives Organiser Spanyolország
Saistours Olaszország
SITA India, Nepál, Bhután, Srí Lanka
Travel Excellence Costa Rica
Within Earth Holidays Malajzia
Parador Hotel Costa Rica
Emirates Airline

Arab-félsziget a kulisszák mögött

Az Egyesült Arab Emirátusokat, Ománt, Katart és Bahreint képviselő Arabian Explorers is a személyre szabott utazásokat részesíti előnyben, a cég a megszokottól eltérő programokat is értékesít, partnereiken keresztül igyekeznek a turistáknak egyfajta „kulisszák mögötti” élményt nyújtani. Christin Freyer, a cég csoportos utazásokért felelős vezetője elmondta, hogy ajánlataik között megtalálható többek között a dubaji gyöngyhalászatba való betekintés - az arab sivatagban felépített város lakosai ugyanis még az 1900-as évek első negyedében is ebből éltek -, Abu Dhabi természetes mangrove-erdeinek meglátogatása, teveverseny El-Ajnben, vagy arab telivéreken való lovaglás.

Easia Travel: cél a fenntartható turizmus

Az indokínai területet a 16 éve a piacon lévő Easia Travel képviselte. Maciej Niechaj értékesítésfejlesztési igazgató elmondta: a cég három taggal indult 2000-ben, ma pedig már háromszázan dolgoznak a vállalatnak világszerte összesen 22 irodában. A DMC öt desztinációba szervez személyre szabott csoportos és egyéni utakat, kaland- és luxusutazásokat, folyami hajózást és üzleti utakat, de a fenntartható turizmus területén is tevékenykednek, például vietnámi iskolákat és hátrányos helyzetűeket támogatnak azzal, hogy megtanítják őket arra, hogyan tudnak érvényesülni a turizmus területén kézműves munkákkal. A palettájukon megtalálható Vietnám, Laosz, Kambodzsa, Mianmar és Thaiföld.

Thaiföldi, laoszi, mianmari és vietnámi képek (Easia Travel)
Thaiföldi, laoszi, mianmari és vietnámi képek (Easia Travel)

New Orleans-t szeretik az európaiak

Az Amerikai Egyesült Államokat kínáló Go West Tours DMC képviseletében a nemzetközi kapcsolatokért felelős Leslie Forget elmondta: szabadidős, egyéni és üzleti utakat is szerveznek, és az STR többi partneréhez hasonlóan szintén egyénre szabott csomagokat kínálnak ügyfeleiknek még akár Alaszkába is. Hozzátette, mostanában Chicago és New Orleans a szokásosnál is népszerűbb a turisták körében, utóbbi városba egyre több európai utazó látogat el, de örök slágernek számítanak  többek között – a nemzeti parkok, New York és Miami is.

Mauritius magyar idegenvezetővel

Mauritiusról a Connections Ltd. képviseletében érkezett Davina Naiken üzleti utakért felelős igazgató. Mivel a szigetország népszerű nászutas úti cél, ezért a MICE-utaztatáson túl a 140 főt foglalkoztató cég egyik különleges ajánlata a tematikus – például indiai – esküvők szervezése, vagy az Ile des Deux Cocos nevű sziget kibérlése szintén esküvőkre – az apró, paradicsomi szigeten csupán egy villa található. A DMC ezen kívül vadon élő delfinekkel való úszást is kínál. Davina Naiken hozzátette: egyelőre nem sok magyar turista látogat a szigetre, de számuk évről évre nő, éppen ezért ma már Mauritiuson élő magyar idegenvezető várja honfitársainkat.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk