hirdetés
hirdetés

Tengernyi élmény – Bulgária

Már 4 charterrel repül a Robinson Tours Bulgáriába – újra foglalható minden turnus, az összes kedvelt időpont!

hirdetés

A bolgár tengerpart kedvelt úti célja a 2016-os szezonnak. A népszerű időpontok már az év első harmadában beteltek. Az újonnan beállított hétfői Budapest-Burgasz járat most új lehetőséget teremt. A szállásokra szintén a megnövekedett kereslet jellemző, ezért érdemes még a szezon kezdete előtt foglalni.

Jó választás a nyárra

Bulgária minőségi alternatívája lehet azoknak a magyar turisták által kedvelt tengerparti nyaralóhelyeknek, amelyeket idén kevésbé keresnek. Bulgáriában minden megtalálható, ami egy jó nyaraláshoz szükséges. Hosszú, homokos tengerpart, történelmi emlékek, látnivalók, szórakozás, jó klíma és gasztronómia. Mindez repülővel csak másfél órányira van.

Bulgária bőséges és változatos szálláspalettájáról az utasok igényeiknek és pénztárcájuknak megfelelő szállodakomplexumok, hotelek és apartartmanházak közül válogathatnak. Az utóbbi években a bolgár tengerparton is divatos lett az all Inclusive ellátási forma, amit nem csak a 4-5 csillagos resortok, hanem akár a nagyobb, 3-4 csillagos, vagy a kisebb, családias hangulatú szállodák is biztosítanak.

A nagyobb tengerparti városok aquaparkokkal színesítik a szórakozási lehetőségeket, ahogy a nagyobb szállodák is évről évre bővítik csúszdakínálatukat. A történelem és kultúra kedvelőinek is számos látnivalót és programot kínál az ország.A Robinson Tours – Bulgária szakértője – 2004 nyarán indította el első charterjáratát a bolgár tengerpartra, a rendszerváltozás után elsőként Magyarországról. Előtte már 12 éve egyáltalán nem közlekedett charter a két ország között. 2016 nyarán szerencsére már 4 charterjárat is közlekedik a bolgár tengerpartra a Robinson Tours szervezésében. Budapest és Burgasz között szombaton egy, hétfőn pedig két gép is repül. A Debrecen-Burgasz vonalon szintén hétfőnként közlekedik egy járat.

Profi idegenvezető csapat várja és segíti egész szezonban az utasokat, valamint több családbarát szállodában is elérhető a Robinson Kölyök Klub szolgáltatás a gyerekek és a szülők örömére.

A bolgár üdülőhelyek busszal is elérhetők, országszerte 32 felszállási pont közül választhatnak az utasok. Autóval szintén sokan utaznak a bolgár tengerpartra pihenni és kikapcsolódni. Idén tényleg nem érdemes az utolsó pillanatig halogatni a foglalást, hiszen úgy tűnik, hogy más országok turistái is most fedezik fel maguknak újra Bulgáriát. (x)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk