hirdetés
hirdetés

Több mint 50 ezer lájk az Air Maltának

Több mint 50 ezer lájkot gyűjtött be az Air Malta Facebookos rajongói oldala, amellyel a légitársaság a top 5 legkedveltebb máltai oldal közé került a közösségi oldalon, közölte a légitársaság a SocialBakers közösségi médiákat elemző cég adatai alapján. 

hirdetés

A Facebookon több mint 50 ezer rajongó követi aktívan az Air Malta frissítéseit, nagy részük meg is osztja a légitársaságról alkotott véleményét is a hivatalos Facebook oldalon. Az Air Malta márciusban indult megújult weboldalába is integrálva lett a közösségi felület, ahol valós időben megjelennek a legfrissebb Facebookos aktivitások is. Az Air Malta Facebookos rajongói táborának több mint fele máltai, akik aktívan kommentálnak, megjegyzéseket tesznek, és megosztják a légitársaság frissítéseit.

A légitársaság versenyt is hirdetett a oldala népszerűsítésére, 30 repjegyet osztanak szét azok között, akik saját ismerőseik közül meghívnak legalább kettőt, hogy lájkolják az Air Malta oldalát.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk