hirdetés
hirdetés

Új menetrend szerinti buszjárat a horvát tengerpartra

A nyári menetrend bővül a FlixBus-nál, már foglalhatók a Budapestet az Adriával összekötő nyaralójáratok. Folytatják globális terjeszkedésüket is, tengerentúli hálózatukat fejlesztve elindítják szolgáltatásukat Kanadában is.

hirdetés

Budapest és Bécs között áprilisban már napi tizenöt indulási időpont közül választhatnak az utasok. Egyes járatok Győrben is megállnak. Bécsben és környékén négy megállót érhetnek el a Budapestről indulók közvetlenül: két városi állomás – Bécs Erdberg és Bécs Főpályaudvar – mellett Bécs Repülőtérre és a parndorfi Designer Outlet Centerbe szintén közvetlen összeköttetést biztosít a FlixBus.

Forrás: FlixBus
Forrás: FlixBus
 

Budapestről Zágrábba is minden nap indulnak távolsági buszok, és már foglalhatók utazások a FlixBus hálózat horvátországi tengerparti úti céljaira is. A közvetlen távolsági buszos összeköttetések 2022. június 17-től indulnak Budapestről, emellett Siófokon is lesz felszállási lehetőség. A nyaralni vágyók a szezon során minden pénteken és vasárnap utazhatnak éjszakai járatokkal az Adriára, ezekkel Zadar, Biograd, Pakoštane, Pirovac, Vodice, Šibenik, Trogir és Split érhető el átszállás nélkül. Visszafelé szombaton és hétfőn indulnak buszok Split irányából. Egy átszállással további indulási időpontokból is lehet választani.

„Örömmel látjuk, hogy az utazás iránti igény ismét nő, az emberek újra nyitottak arra, hogy előre tervezzenek. A FlixBus folyamatosan figyeli a keresletet és ennek növekedésével párhuzamosan bővíti hálózatát, illetve nyitja meg a foglalási lehetőségeket a nyári hónapokra.” – mondta el Toropila-Vakula Zsófia, a cég magyarországi üzletfejlesztési és operatív managere.

Folytatódik a globális terjeszkedés: már Kanadában is közlekednek

A buszos cég 2018-ban indította el szolgáltatását az USA-ban, a vállalat tervei között régóta szerepelt a kanadai piacralépés, ez azonban a COVID-19 világjárvány kitörése miatt eddig nem valósult meg.

A helyiek 2022. április 7-től utazhatnak a FlixBus járatain. A szolgáltatás Ontario városait köti össze, kezdetben Ottawa, Toronto, Niagara Falls, St. Catherines, Waterloo, Kitchener, Guelph és Mississauga városaiből indulnak járatok. A FlixBus Kanadában is helyi partnerekkel dolgozik majd együtt.

A FlixBus 2022-ben nemzetközi járatokat is indítani szeretne az USA és Kanada között.

(forrás: flixbus.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk