hirdetés
hirdetés

Visszavágja februári menetrendjét a Finnair

A koronavírus omikron variánsa és az influenzaszezon miatt jelentősen nőtt a betegállományban lévő dolgozók száma a Finnairnél és partnereinél, ezért a légitársaság mintegy húsz százalékkal visszavágja a februári menetrendjét - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A döntésnek köszönhetően a cég reményei szerint elkerülhetők lesznek az utolsó pillanatos járattörlések, és az utasoknak is több idő áll majd rendelkezésre az esetleges menetrendváltozások nyomán a programjuk átszervezésére.A törlések jelentős részét olyan útvonalon hajtja végre a finn légicég, ahová naponta több járat is közlekedik, hogy a repülőjeggyel rendelkezők többségének ugyanarra a napra tudjanak alternatívát ajánlani, a leginkább érintett úticélok közül Stockholmot, Oslót, Koppenhágát, Párizst és Rómát említi a közlés.

A változások érintik a hosszútávú hálózatot is, az új dallasi útvonal február helyett csak március végétől, a nagojai járatok pedig csak a nyári menetrendben indulnak el, és az oszakai járatszám is csak ekkortól bővül. Szingapúrba mindössze hetente kettő, Hongkongba pedig heti három járatot indít a Finnair.(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk