hirdetés
hirdetés

Wizz Air: járatnyitás Koppenhága felé

Az ultrafapados légitársaság elindította első közvetlen koppenhágai járatát Budapestről. Az utazni vágyók október 29-ig heti két alkalommal, október 30-tól már napi rendszerességgel repülhetnek közvetlenül a világ egyik különlegesen szép tengerparti városába.

hirdetés

Koppenhágát Skandinávia egyik legnépesebb városaként tartják számon, messze földön híres környezetbarát szemléletéről, amelyet tiszta vizével és nagy számban bicikliző lakosságával is kiérdemelt. A kulturális és gazdasági központként is ismert úti célt olyan látnivalók is jellemzik, mint Észak-Európa legnagyobb akváriuma vagy a világ leghosszabb bevásárlóutcája, de az ország lakói a kávékülönlegességeikre is igazán büszkék.

 

„Nagy örömmel indítjuk útjára járatainkat Dániába. A koppenhágai úti cél ismételten alátámasztja útvonalbővítési törekvéseinket, és hozzásegít minket ahhoz, hogy minél több megfizethető desztinációt kínáljunk utasaink számára. Alig várjuk, hogy az utazni vágyókat üdvözölhessük új járatainkon, amelyek október 30-tól napi rendszerességgel repülnek Koppenhágába”, mondta Trubek Zsuzsa, a légitársaság kommunikációs menedzsere.

 

ÚTVONAL

JÁRATSŰRŰSÉG

INDULÁS DÁTUMA

VITELDÍJAK

   Budapest – Koppenhága

szerda, vasárnap (október 1-29. közt), minden nap (október 30-tól)

2023. október 1.

9 890 forinttól

 

A légitársaság nagy számban bővítette járatait több útvonalon is októbertől. Az egzotikus Abu Dhabi, Hurghada, Madeira és Tenerife mellett Alicante, Madrid és Milánó is könnyebben elérhetővé válik a magyar fővárosból:  minden korábbinál több járatot kínálnak hetente ezekre a úti célokra az utazni vágyóknak. Emellett a nagy érdeklődésre való tekintettel a Bázelbe és Keflavíkba tartó járatok száma is tovább bővül. 

(forrás: Redlemon / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk