Erste pénzügyi pontok mostantól hatvan Tescóban

Áprilistól hatvan Tesco áruházban értékesíti lakossági bankszámla, hitelkártya és személyi kölcsön termékeit az Erste.A bank az indulásra időzítve elindította új hitelkártya termékét, az Erste Bevásárló Hitelkártyát, és mellé a legújabb fintech megoldást, az azonnal használható (instant) Visa hitelkártya szolgáltatást. A vásárlók így az igényléstől számított egy órán belül akár már az áruház kasszájánál fizethetnek a telefonjukhoz hozzáadott (tokenizált) hitelkártyával.

Áprilistól a bank működteti – az Alfa biztosítóval közösen – a kereskedelmi lánc üzleteiben található pénzügyi pultokat. A Tesco 197 magyarországi áruházából jelenleg hatvan egységben van ilyen pult, amelyekben az Erste lakossági bankszámlát, hitelkártyát, és személyi kölcsönt kínál a vásárlóknak. A Tesco áruházakban az Erste által biztosított banki ügyintézés modern és emberközeli: a folyamatok teljesen digitalizáltak és papírmentesek, a tanácsadás digitális platformon megy, a szolgáltatásokat pedig azonnal aktiválni lehet az ügyfelek okostelefonján.

„A pénzügyi szolgáltatások már több mint húsz éve elérhetők a hazai Tesco áruházakban, és mind a Tesco bevásárlókártya, mind pedig a biztosítások rendkívül népszerűek a vásárlók körében. Nagyon örülünk az Erste Bankkal kötött megállapodásnak és büszkék vagyunk rá, hogy az együttműködésünknek köszönhetően a tőlünk megszokott szuper árak és erős Clubcard ajánlataink mellett továbbra is innovatív és kedvező pénzügyi szolgáltatásokat tudunk kínálni vásárlóinknak”

– mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója.

„A bankolás akkor lesz igazán emberközeli, ha kényelmes és alkalmazkodik a szokásainkhoz. Például akár vásárlás közben, a Tesco áruházban is nyithatunk számlát, intézhetünk gyorsan személyi kölcsönt vagy igényelhetünk hitelkártyát a George applikáción keresztül úgy, hogy a kártya azonnal rendelkezésre áll, azonnal vásárolhatunk vele a mobilunkon. Mióta elindult, az elmúlt három évben a George App több mint hatvan funkcióval bővült, a fiókjainkban és partnereink számára is az ügyfélkiszolgálás platformjává vált” 

– fogalmazott Harmati László, az Erste lakossági területért felelős vezérigazgató-helyettese.

Erste Bank -Tesco együttműködés
Erste Bank -Tesco együttműködés
Fotó: pixabay

Az Erste az indulásra egy teljesen új, Magyarországon eddig nem látott szolgáltatással készült: a Tesco áruházakban igényelhető Erste Bevásárló Hitelkártyával az ügyfelek szinte azonnal, helyben az áruházban is fizethetnek. Az igényléstől számított egy órán belül az Erste digitális platformján, George-ban rendelkezésre állnak a jóváhagyott hitelkártya adatai, így például a kártyaszám, a lejárat és a háromjegyű biztonsági kód. A mobiltelefonhoz hozzárendelve (tokenizálva) akár ott rögtön, az áruház kasszájánál fizethetnek is az új Erste Bevásárló Hitelkártyával, de online is vásárolhatnak vele. Az ügyfelek az instant, digitális kártya mellett természetesen később a hagyományos plasztikot is kézhez kapják.

Az erstés ügyfelek okostelefonjukon George-ból, míg a nem erstés vásárlók a Tesco áruházak pénzügyi pultjánál adataik megadásával, a George alkalmazás telepítésével, majd személyazonosságukat egy szelfivel megerősítve igényelhetik az Erste Bevásárló Hitelkártyát. A hitelbírálat a legtöbb esetben emberi beavatkozás nélkül, automatizáltan történik – ennek is köszönhető, hogy az egész folyamat ilyen gyors. Az Erste Bevásárló Hitelkártya igényléséhez a legtöbb esetben nincs szükség jövedelemigazolásra, a vásárlóknak nem kell közüzemi- vagy telefonszámlát magukkal vinni.

„Az Erste Bevásárló Hitelkártya elsőként kínál szinte azonnal használható hitelkártyát a magyar piacon, és örülünk, hogy a Visa is partner lehet ebben. Egy olyan pénzügyi termék, amely már több mint húsz éve a piacon van, most átalakul, hogy új és innovatív módon segítse a biztonságos vásárlást. Az azonnal kibocsátott, tokenizált digitális Visa kártyával a fizetés biztonságos, kényelmes és egyszerű” – mondta Sármay Bence, a Visa Magyarországért felelős vezetője.

Az Erste Bevásárló Hitelkártya kerete 250 ezer forint, amelyet az ügyfelek megkötés nélkül, bármire felhasználhatnak. A kártya a közel kétmillió aktív taggal rendelkező Tesco Clubcard törzsvásárlói programhoz kapcsolódik. Minden, a hitelkártyával fizetett vásárlás után a vásárlás értékének egy százalékát, míg a Tesco áruházakban történő fizetések után két százaléknak megfelelő visszatérítést kapnak pontokban az ügyfelek a Tesco Clubcardra. Az Erste Bevásárló Hitelkártyával a korábban, más banknál igényelt hitelkártyát is kiválthatják az ügyfelek kedvező kamatozású részletfizetés mellett (A kamat az első hat hónapban 0 százalék, ezt követően havi 1 százalék.)


Teltház a golfszezon legmenőbb versenyén

Teltház a golfszezon legmenőbb versenyén 

Teltházzal, több, mint száz versenyzővel és kiemelt érdeklődés mellett rendezték meg az idei szezon eddigi legsikeresebb versenyét.
Kádár-kockák a Skanzenben

Kádár-kockák a Skanzenben 

A kockaház. Lakóház, életforma és annak reprezentációja a Kádár-korban címmel nyílt kiállítás június 21-én a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Skanzen Galériában.
Nyitva a Flava-brand legújabb tagja

Nyitva a Flava-brand legújabb tagja 

Lehetőséget kínálva arra, hogy Budapesten maradva, nyáron a fővárosban találjanak rá a természetközeli pihenés és felfrissülés lehetőségére a városlakók.
Új arculatot kapott a Miskolc Pass

Új arculatot kapott a Miskolc Pass 

Megújult arculattal, számos új partnerrel jelentkezik a Miskolc Pass turisztikai kártya.
Titkos kódok és szimbólumok a kiállításon

Titkos kódok és szimbólumok a kiállításon 

Összművészeti eseménnyel zárul a szentendrei Virágnyelven kiállítás.
17. századi női papucs került elő a veszprémi várnegyedben

17. századi női papucs került elő a veszprémi várnegyedben 

A különleges leletet már a Múzeumok Éjszakáján megnézhetik az érdeklődők a veszprémi várnegyed Work in Progress kiállításán.
Indul Tokaj legmenőbb éjszakai futása

Indul Tokaj legmenőbb éjszakai futása 

Június 28-án nemzetközi mezőny indul a Fesztiválkatlanból.
Kutya melegben a kutyájával strandolna? Nincs akadálya

Kutya melegben a kutyájával strandolna? Nincs akadálya 

Itt a legfrissebb országos kutyabarát strandtérkép, hozzá hasznos tippekkel.
Elfogadták az Európai Zöld Megállapodást - mit jelent?

Elfogadták az Európai Zöld Megállapodást - mit jelent? 

„Az Európai Uniónak át kell gondolnia a stratégiáját” – mondja Bárány László,az ország piacvezető és a magyarországi csirketermelés és -feldolgozás közel 50 százalékát adó piaci szereplőjének tulajdonos-ügyvezetője.
Tánc és a századforduló szerelmi élete a Szentendrei Skanzenben

Tánc és a századforduló szerelmi élete a Szentendrei Skanzenben 

Tánc, tűzugrás, szerelmi jóslás és csoki bonbonok - izgalmas lesz az idei Múzeumok éjszakája a Skanzenben.