Hamarosan Budapesten is nyílik egy Time Out Market

A világhírű Time Out Magazin által életre hívott Time Out Market nem más, mint egy olyan egyedülálló gasztronómiai és kulturális központ, amelynek célja, hogy egyetlen helyen mutassa be a város legkiemelkedőbb séfjeit, éttermeit és bárjait, miközben különleges, közösségi élményt is nyújt.

Az első Time Out Market 2014-ben nyílt Lisszabonban, és azonnal hangos sikert aratott, ami feltehetően annak is volt köszönhető, hogy kizárólag a város gasztronómiai világának legjobbjai kerülhettek be.

A gasztropiac koncepciójának lényege a helyi magas szintű ízélmény egy tető alá gyűjtése, ahol az éttermek mellett a legjobb borászatok, bárok és sörfőzdék termékeit is felvonulnak, így a látogatók valódi gasztroélményben részesülnek amellett, hogy egyébként nem minden a gasztronómiáról szól. A Time Out Market ugyanis kultúrális programoknak is helyt ad, legyen szó élőzenéről, művészeti kiállításról vagy más szórakoztató programról. 


Fotó: Csodálatos Magyarország Facebook oldala

És most nagyon úgy tűnik, hogy Budapesten, a Corvin Áruház ikonikus falai között nyílik meg az első hazai központ – hála az ezt megvalósító testvérpárnak, Balogh Olivérnek és Viktornak, írja a We Love Budapest.

Információik szerint a Time Out Market Budapest 2025 második felében nyílik meg, az éttermek listája pedig egyelőre még titkos...


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.