TGI Fridays-ból Ribster lesz

Közel 25 év után megújult arculattal, új névvel, régi és új ételekkel vár az amerikai stílusú étterem.

Csaknem negyedszázad után tűnik el Budapestről a TGI Fridays étterem cégére, de a csapat marad, és szombattól Ribster American Bar & Grill néven folytatják az Oktogonon és a Westend Bevásárlóközpontban, valamit online a Wolt és Foodora oldalán – olvasható a cég Facebook oldalán.

 

"Mi, a TGI Fridays éttermek csapata úgy döntöttünk, hogy közel 25 év után, szombaton elhagyjuk a márkanevet és Ribster American Bar & Grill néven folytatjuk."

Az étterem új neve legkeresettebb ételükről az amerikai típusú Baby Back Ribs-ről kapta nevét.

Ribster
Ribster
Fotó: Ribster

Mint a Világgazdaság is írja, a csapat Amerika legkedveltebb fogásait és koktéljai ígéri a régi-új csapat, amely a megújult arculati elemek és az új felirat alatt továbbra is elfogadja és beváltja a TGI Friday’s pontokat. A névváltást bejelentő poszt alatt sorakozó hozzászólásokból kiderül, hogy a pesti vendéglátó vállalkozás nem hosszabbította meg a franchise szerződést az amerikai hálózattal.

Az amerikai étteremlánc első éttermét 1999-ben nyitotta meg budapesti Westend Bevásárlóközpontban és minőségi ételeivel, amerikai hangulatával és ízeivel azóta sokak kedvence lett. Most úgy érezték eljött az idő a brandváltásra, és ahogy oldalukon is írják 25 év elteltével úgy döntöttek, hogy megalapítják saját éttermüket, ahol régi közönségkedvencek és új fogások is lesznek az új étlapon.

 

 

 


 


A spanyolok törvényt alkottak az élelmiszer-pazarlás megfékezése érdekében

A spanyolok törvényt alkottak az élelmiszer-pazarlás megfékezése érdekében 

A dél-európai országban évente szemétbe kerülő élelem mennyisége jelenleg úgy 1,2 millió tonna.
Újabb hírek a szlovákiai száj- és körömfájásjárványról

Újabb hírek a szlovákiai száj- és körömfájásjárványról 

A magyar határhoz közeli Dunaszerdahelyi járásban március 21-től rendkívüli állapotot hirdettek ki. Tömegsírok kialakítását fontolgatják.
Tavaszi tekercsből nyári – gasztrokaland az Eötvös Gimnáziumban

Tavaszi tekercsből nyári – gasztrokaland az Eötvös Gimnáziumban 

Tavaszi tekercskészítő versenyre hívták a főváros egyik legelitebb gimnáziumának, az Eötvös József Gimnázium diákjait március 22-én, szombaton.
Bezár Bécs ikonikus magyar étterme

Bezár Bécs ikonikus magyar étterme  

Ősszel végleg bezárja kapuit a bécsi magyar közösség egyik ikonikus találkozóhelye, az „Ilona Stüberl“ étterem.
Új Executive Chef a Kempinskiben

Új Executive Chef a Kempinskiben 

Bárdos Péter az ötcsillagos szálloda új Executive Chéfje, aki Lévay Ádámot váltja ebben a pozícióban.
Szlovákiában száj- és körömfájásjárvány – leölik a teljes érintett állományt

Szlovákiában száj- és körömfájásjárvány – leölik a teljes érintett állományt 

A járványos eseteket a magyar határhoz közeli déli területeken találták.
A kormány betiltaná a műhúst?

A kormány betiltaná a műhúst? 

Elkezdődött a vita.
Tudta? Március 21-én a gasztrovilág a tiramisut ünnepli

Tudta? Március 21-én a gasztrovilág a tiramisut ünnepli 

Egy hazai profi séftől egy tökéletes receptet mi is közreadunk.
A kormány betiltja a műhúst?

A kormány betiltja a műhúst? 

Elkezdődött a vita.
Visszatér egy legendás üdítőital

Visszatér egy legendás üdítőital  

A magyar üdítőital-piac egy ikonikus szereplővel bővül: a Traubisoda ismét elérhetővé válik a hazai fogyasztók számára.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.