TGI Fridays-ból Ribster lesz

Közel 25 év után megújult arculattal, új névvel, régi és új ételekkel vár az amerikai stílusú étterem.

Csaknem negyedszázad után tűnik el Budapestről a TGI Fridays étterem cégére, de a csapat marad, és szombattól Ribster American Bar & Grill néven folytatják az Oktogonon és a Westend Bevásárlóközpontban, valamit online a Wolt és Foodora oldalán – olvasható a cég Facebook oldalán.

 

"Mi, a TGI Fridays éttermek csapata úgy döntöttünk, hogy közel 25 év után, szombaton elhagyjuk a márkanevet és Ribster American Bar & Grill néven folytatjuk."

Az étterem új neve legkeresettebb ételükről az amerikai típusú Baby Back Ribs-ről kapta nevét.

Ribster
Ribster
Fotó: Ribster

Mint a Világgazdaság is írja, a csapat Amerika legkedveltebb fogásait és koktéljai ígéri a régi-új csapat, amely a megújult arculati elemek és az új felirat alatt továbbra is elfogadja és beváltja a TGI Friday’s pontokat. A névváltást bejelentő poszt alatt sorakozó hozzászólásokból kiderül, hogy a pesti vendéglátó vállalkozás nem hosszabbította meg a franchise szerződést az amerikai hálózattal.

Az amerikai étteremlánc első éttermét 1999-ben nyitotta meg budapesti Westend Bevásárlóközpontban és minőségi ételeivel, amerikai hangulatával és ízeivel azóta sokak kedvence lett. Most úgy érezték eljött az idő a brandváltásra, és ahogy oldalukon is írják 25 év elteltével úgy döntöttek, hogy megalapítják saját éttermüket, ahol régi közönségkedvencek és új fogások is lesznek az új étlapon.

 

 

 


 


Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.