Harmadszorra is Európa legjobb szállodái között a Maison Bistro & Hotel

A Tripadvisor nemrég publikált idei Travellers’ Choice Small & Boutique – Europe listáján a szálloda az előkelő kilencedik. helyen szerepel.

A Maison Bistro & Hotel korábban is elnyerte a Tripadvisor Best of the Best díját, 2022-ben a Romantic Hotels, 2023-ban pedig a Small Hotels kategóriában szerepelt Európa 25 legjobb szállodája között.

A szálloda minden csatornán magas szintet képvisel, a négy csillagos budapesti házak között egyedüliként, a Booking.com-on évek óta tartják 9,5 pontos értékelésüket. Emellett a Google-ön is büszkén viselik 4,9-es minősítésüket az 5 pontos skálán. A Bistro konyháját a Dining City vendégei nemrég Magyarország legjobb 5 konyhája közé választották.

"Az elismerés újabb gyümölcse a kompromisszumot nem ismerő, minőségi, profi szolgáltatásnak és kiváló vendéglátásnak, amelyet csapatunk immár hosszú évek óta megbízhatóan nyújt vendégeinknek. Örömünkre szolgál, hogy ismét öregbíthetjük Budapest hírnevét ezzel is hozzájárulva fővárosunk ismertségéhez"

-  mondta el Viczkó Attila, a ház igazgatója.

Maison Bistro & Hotel
Maison Bistro & Hotel
Fotó: Maison Bistro&Hotel Facebook oldala

Juhász Gábor, a szállodán felül a Búsuló Juhász Éttermet és a Promontor Kertvendéglőt is üzemeltető Castan Group ügyvezetője örömét fejezte ki, hogy egyre több, a minőségi szolgáltatásokat és élményt kereső nemzetközi és magyar törzsvendég ragaszkodik a szállodához. "Mindez jó alapot ad a Budai Várban jelenleg is fejlesztés alatt álló, következő boutique hotelünk nyitásához" - tette hozzá.


MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat

MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat 

Az MSZÉSZ útjára indítja az „Év Szállodája 2024” pályázatot.
Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek

Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek 

Az utazás nehéz Indiában azoknak, akik nem házasok, azonban ennek ellenére szeretnének együtt utazni és közös szálláshelyen aludni.
Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban

Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban 

Évkezdetnek nem is rossz: két olyan csomagajánlatot állítottak össze, amely mindkettő ezt a célt szolgálja.
Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban

Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban 

Az a&o Hostels, Európa vezető hostellánca, 2025. január 1-jén megnyitotta második belga szálláshelyét, az a&o Brussels Centrumot.
Brandváltás az egykori Adria Palotában

Brandváltás az egykori Adria Palotában 

Az Al Habtoor Palace megérkezett Budapestre az ikonikus, egykori Adria Palotába, amelyet jóideje Ritz Carlton-ként ismertünk, korábban pedig a Meridien-lánc tagjaként nyílt meg ötcsillagos szállodaként a pesti Belváros szívében.
Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE

Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE 

Jakab Gábor lett a hévízi NaturMed Hotel Carbona új szállodaigazgatója.
Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél

Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél 

A Danubius Hotels Zrt. új vezető kinevezésével indítja 2025-öt, megerősítve a szállodavállalat láncszintű üzemeltetését.
Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál

Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál 

Több, mint harmincmilliós tartozást hátrahagyva váltak köddé a koreai befektetők.
Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén

Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén 

Aki Bristol környékére tervez látogatni mostanában, akár már az egykori drogbáró magángépéből átalakított Airbnb szállást is kibérelheti.
HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra

HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra 

Az idei program különlegessége, hogy neves előadók osztják meg tapasztalataikat, amelyek értékes tanulságokkal szolgálhatnak minden résztvevő számára.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.