Új igazgató a mátraházai Hotel Ózonban

Polyák Norbertet 2024. január 1-től nevezték ki a Hotel Ózon igazgatói székébe, akit Hoffmann Henrik tulajdonos bízott meg a mátrai szálloda vezetésével.

A ház új igazgatója mostani feladatát megelőzően a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem ügyvezető igazgatója volt. Előtte pedig külföldön – nagyrészt Angliában – végigjárta a vendéglátóipar teljes ranglétráját. 

Polyák Norbert, a mátraházai hotel új vezetője
Polyák Norbert, a mátraházai hotel új vezetője

Mint a hozzánk eljuttatott közleményből kiderül, Polyák Norbert pályafutása során több londoni gasztronómiai cégben töltött be ügyvezető igazgatói pozíciót: irányította a Paramountot, London belvárosának egykori legelegánsabb members clubját, a több tucat elegáns éttermet, bárt, klubot és rendezvényhelyszíneket üzemeltető, 1800 munkatársat foglalkoztató Revolution Bars Groupot vagy a hasonló színvonalú Novus Leisure Ltd-t.

Hoffmann József Henrik, a Hotel Ózon Szállodaipari Kft tulajdonosa/ cégvezetője a kinevezés kapcsán elmondta,

nagy lehetőséget lát abban, hogy a 2022-ben befejezett, teljesen megújuló családi vállalkozást Polyák Norbert nemzetközi tapasztalatával és tudásával tovább fejlessze.

 

A mátraházai szálloda új igazgatója ehhez hozzátette:

Minden eddigi tapasztalatomat szeretném a szálloda vezetéséhez, további fejlesztéséhez hozzátenni, hogy csapatommal mind a vendégélményeket magasabb szintre emeljem, mind pedig a szálloda munkatársainak további képzésében - fejlődésében kiemelkedő szerepet vállaljak. Fontos számomra az is, hogy a pandémia alatt a vendéglátástól elpártolt munkavállalók egy részét, ismét visszacsalogassuk a szakmába.

Polyák Norbert elérhetőségei: 

Email: Polyák.norbeert@hotelozon.hu

Mobil: +36304922440.


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.