Új igazgató a mátraházai Hotel Ózonban

Polyák Norbertet 2024. január 1-től nevezték ki a Hotel Ózon igazgatói székébe, akit Hoffmann Henrik tulajdonos bízott meg a mátrai szálloda vezetésével.

A ház új igazgatója mostani feladatát megelőzően a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem ügyvezető igazgatója volt. Előtte pedig külföldön – nagyrészt Angliában – végigjárta a vendéglátóipar teljes ranglétráját. 

Polyák Norbert, a mátraházai hotel új vezetője
Polyák Norbert, a mátraházai hotel új vezetője

Mint a hozzánk eljuttatott közleményből kiderül, Polyák Norbert pályafutása során több londoni gasztronómiai cégben töltött be ügyvezető igazgatói pozíciót: irányította a Paramountot, London belvárosának egykori legelegánsabb members clubját, a több tucat elegáns éttermet, bárt, klubot és rendezvényhelyszíneket üzemeltető, 1800 munkatársat foglalkoztató Revolution Bars Groupot vagy a hasonló színvonalú Novus Leisure Ltd-t.

Hoffmann József Henrik, a Hotel Ózon Szállodaipari Kft tulajdonosa/ cégvezetője a kinevezés kapcsán elmondta,

nagy lehetőséget lát abban, hogy a 2022-ben befejezett, teljesen megújuló családi vállalkozást Polyák Norbert nemzetközi tapasztalatával és tudásával tovább fejlessze.

 

A mátraházai szálloda új igazgatója ehhez hozzátette:

Minden eddigi tapasztalatomat szeretném a szálloda vezetéséhez, további fejlesztéséhez hozzátenni, hogy csapatommal mind a vendégélményeket magasabb szintre emeljem, mind pedig a szálloda munkatársainak további képzésében - fejlődésében kiemelkedő szerepet vállaljak. Fontos számomra az is, hogy a pandémia alatt a vendéglátástól elpártolt munkavállalók egy részét, ismét visszacsalogassuk a szakmába.

Polyák Norbert elérhetőségei: 

Email: Polyá[email protected]

Mobil: +36304922440.


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.