Új igazgató a mátraházai Hotel Ózonban

Polyák Norbertet 2024. január 1-től nevezték ki a Hotel Ózon igazgatói székébe, akit Hoffmann Henrik tulajdonos bízott meg a mátrai szálloda vezetésével.

A ház új igazgatója mostani feladatát megelőzően a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem ügyvezető igazgatója volt. Előtte pedig külföldön – nagyrészt Angliában – végigjárta a vendéglátóipar teljes ranglétráját. 

Polyák Norbert, a mátraházai hotel új vezetője
Polyák Norbert, a mátraházai hotel új vezetője

Mint a hozzánk eljuttatott közleményből kiderül, Polyák Norbert pályafutása során több londoni gasztronómiai cégben töltött be ügyvezető igazgatói pozíciót: irányította a Paramountot, London belvárosának egykori legelegánsabb members clubját, a több tucat elegáns éttermet, bárt, klubot és rendezvényhelyszíneket üzemeltető, 1800 munkatársat foglalkoztató Revolution Bars Groupot vagy a hasonló színvonalú Novus Leisure Ltd-t.

Hoffmann József Henrik, a Hotel Ózon Szállodaipari Kft tulajdonosa/ cégvezetője a kinevezés kapcsán elmondta,

nagy lehetőséget lát abban, hogy a 2022-ben befejezett, teljesen megújuló családi vállalkozást Polyák Norbert nemzetközi tapasztalatával és tudásával tovább fejlessze.

 

A mátraházai szálloda új igazgatója ehhez hozzátette:

Minden eddigi tapasztalatomat szeretném a szálloda vezetéséhez, további fejlesztéséhez hozzátenni, hogy csapatommal mind a vendégélményeket magasabb szintre emeljem, mind pedig a szálloda munkatársainak további képzésében - fejlődésében kiemelkedő szerepet vállaljak. Fontos számomra az is, hogy a pandémia alatt a vendéglátástól elpártolt munkavállalók egy részét, ismét visszacsalogassuk a szakmába.

Polyák Norbert elérhetőségei: 

Email: Polyá[email protected]

Mobil: +36304922440.


Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.