Különleges megoldással készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje

Építészeti vizualizációval készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje. A kreatív megoldáson a Zerocom és a ZOA Studio dolgozott együtt.

A világ egyik legnagyobb prémium szállodamárkája, az InterContinental Hotels and Resorts-hoz (IHG) tartozó Crowne Plaza Budapest a kezdetektől együtt dolgozik a Zerocom kommunikációs ügynökséggel,

a brief ezúttal az volt, hogy a helyszínben rejlő lehetőségekkel inspirálják a magánrendezvények szervezőit

mondta el Jakab Gergő, a Zerocom egyik vezetője, majd hozzátette:

A párizsi Eiffel iroda által tervezett Nyugati pályaudvar felújított csarnokára, valamint a környék műemlék épületeinek kupoláira nyújt kilátást. Az épületet magát a legendás Finta József irodája tervezte és nemrég újult meg a teljes enteriőr. Az építészeti vonatkozások miatt választottuk a nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő magyar építészeti vizualizációs csapatot, a ZOA Studiót a reklámfilm kivitelezésére.

 

Fotó: Jancsó Gergely
Fotó: Jancsó Gergely

Az építészeti vizualizációval foglalkozó stúdió kisfilmje 28 másodpercbe sűrítve mutatja be, mennyire sokoldalúan lehet használni az étterem tereit és teraszát.

A bútorok áthelyezésével és a különböző tematikus dekorációkkal izgalmas változások érhetőek el ugyanazon az enteriőrön belül. Ezt szerettük volna az animáció segítségével bemutatni

– tette hozzá Kollár Péter vezető látványtervező.

A ZOA Studio csapata a kampányfilmhez 3ds Max és Corona rendszerszoftvereket használt, a videóban megjelenő valósághű emberi karakterek 4D-s szkenneléssel készültek. A kameramozgásoknál egy-egy tárgy került a középpontba, amelyek segítenek a nézőnek a különböző terek közötti vizuális kapcsolatok megértésében.

 


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.