Szerencsére gyulai kézbe került a Park Hotel. Olyan ember kezébe, aki negyven éve ebben a hotelben kezdte szakmai pályafutását, és az itt eltöltött húsz év alatt bejárta a szakmai ranglétra minden fokát. Végül üzletvezetőként hagyta el a szállodát és nyitott saját vállalkozás irányába. Megvásárolta az utca másik végén található, akkor még romos kiskocsmát, a Halászcsárdát. Időt, energiát nem kímélve, tégláról-téglára építette fel – feleségével közösen - a ma már Hotel Halászcsárdaként működő vendéglátóhelyet, és a 22 szobás hotelt. A csárda halászleve nem csak országhatáron belül híres, hanem sokan számos más országból csak ezért a halászléért jönnek Gyulára - tájékoztatta lapunkat az új befektető.
Fodor Sándor szakmaisága, tudása és Gyula város iránt táplált elkötelezettsége garancia arra, hogy a Park Hotel egy megújult, vendégbarát és a partnereivel korrekt viszonyt ápoló szálloda legyen. Ezzel is öregbítve Gyula hírnevét, munkahelyeket teremtve és megtartva egy olyan régióban, ahol nagy gondot okoz a munkanélküliség problémája.
Természetesen Fodor Úr ezt sem egymaga viszi véghez. A család ebben az esetben is nagy segítségére van. A már felnőtt két gyermeke is maximálisan kiveszi a részét a munkából. Krisztina a szállodát igazgatja, Csaba az étterem vezetésében jeleskedik. Szép és követendő példát mutatva a társadalomnak a család fontosságáról és annak szépségéről.