A szakember 1999 óta áll a Kempinski Hotel Corvinus alkalmazásában. Training Managerként kezdett, majd Assistant Human Resources Managerré léptették elő és most érte el a ranglétra tetejét az osztályon belül.
Szekeres-Joó Eszter március 5. óta a szálloda Training Managere. Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátásban, amelyet Magyarországon és Németországban szerzett. Dolgozott a Gundel Étteremben és Event Managementet, valamint Food & Beverage Managementet tanít egy magániskolában.
Március 19. óta Vásárhelyi Zsuzsanna a szálloda Assistant Human Resources Managere. Pályafutását 2000-ben a Kempinski Corvinusban kezdte, majd 4 évet dolgozott az Accor szállodaláncnál.
A Kempinski új F&B igazgatója Simon Zaglmann, aki ezt megelőzően a müncheni Kempinski Hotel Vier Jahreszeitenben töltötte be ugyanezt a pozíciót.
A szálloda új főszakácsa Roland Holzer 1998-ban kezdte pályafutását a Kempinski szállodacsoportnál. A moszkvai Baltschugban Executive Sous Chefből hamar Executive Cheffé léptették elő. 2004-től a Kempinski Hotel Ammanban ugyanebben a feladatkörben készítette elő a szálloda 2005-ös nyitását.