A Continental Hotel Budapest méltó utódja az egykor a Dohány utca ékességeként számon tartott fürdő- és szállodakomplexumnak. A fennmaradt írásos és képi anyagoknak, illetve az építészek és restaurátorok precíz munkásságának köszönhetően, a Hungária Fürdő és a Continental Szálló újjáéledt a Budapest legújabb design szállodájában.
Mi sem tanúsíthatja ezt méltóbb módon, mint az elmúlt egy év sikerei, díjai – Podmaniczky díj, Az év szállodafejlesztése, Best of Budapest: legjobb új négycsillagos szálloda és legjobb új étterem (ARAZ), WORLDHOTELS: Legjobb Marketing Integrációs díj és Deluxe minősítés. Géher Zoltán, szállodaigazgató köszöntő beszédében kiemelte, hogy az elmúlt 365 nap átlagfoglaltsága 69,4% volt, és nemcsak foglaltság tekintetében, hanem az egy kiadható szobára jutó árbevételben is jóval a versenytársak felett teljesített a szálloda, amire mindannyian nagyon büszkék.
Géher Zoltán megköszönte a partnerek bizalmát, támogatását és rugalmasságát, hiszen a siker csak velük együtt volt elérhető.
Ezt követően a vendégek megismerhették a Mazen Al Ramahit, a szálloda tulajdonosát és a szálloda vezetőit.
Mivel egy szállodában nem látni a kulisszák mögé, egy kisfilm készült a szálloda életéről, mely nagy sikert aratott a partnerek között.
A köszöntő beszéd után az ARAZ Étteremben folytatódott az este, ahol Barka Áron chef de cuisine köszöntött mindenkit, és egy-két érdekes számadattal szolgált az éttermi fogyasztásra vonatkozóan. Néhány számadat: 197.140 db tojás, 8077 kg csirke 17 t kávé, 33.842 t zöldség és 20 t gyümölcs, Sunday Brunchon 744 fő vett részt és 118.094 fő reggelizett az ARAZ-ban. A vendégek ezek után az elmúlt év legnépszerűbb ételeiből kaphattak ízelítőt.