A közel 100 Danubius dolgozó részvételével zajló továbbképzés négy szekciójának témái a következők:
Szakács szekció:
- bor és gasztronómia
- az egészséges, olcsó alapanyagokra épülő táplálkozás
- bar snackek
- a standard check listák tartalmi változásai
Cukrász szekció:
- a Központi Cukrásztermelő tavalyi évi tapasztalatai
- borvacsora desszertek
- a Danubius Healthy Choice desszertjei
- bar snackek
Pincér szekció:
- válságkezelés a vendéglátás terén
- a Danubius idei borválasztéka
- az értékesítés jövője
- a standard check lista változásai, az új kávéstandard- kommunikáció, testbeszéd
Szállodai szekció:
- szállodai szoftverek
- a műszaki szolgáltató központ tapasztalatai
- a többletértékesítés lehetőségei
- változások a standard check listában
- esettanulmányok
Szakács szekció:
- bor és gasztronómia
- az egészséges, olcsó alapanyagokra épülő táplálkozás
- bar snackek
- a standard check listák tartalmi változásai
Cukrász szekció:
- a Központi Cukrásztermelő tavalyi évi tapasztalatai
- borvacsora desszertek
- a Danubius Healthy Choice desszertjei
- bar snackek
Pincér szekció:
- válságkezelés a vendéglátás terén
- a Danubius idei borválasztéka
- az értékesítés jövője
- a standard check lista változásai, az új kávéstandard- kommunikáció, testbeszéd
Szállodai szekció:
- szállodai szoftverek
- a műszaki szolgáltató központ tapasztalatai
- a többletértékesítés lehetőségei
- változások a standard check listában
- esettanulmányok