Coninvest cikkek
A most 30 éves Coninvest hamarosan új központba költözhet
"Álmodtunk egy nagyot", mondta a születésnapi ünnepségen Kertész Mirjam, a cég alapító ügyvezető tulajdonosa. Az új, sóskúti központba remélhetőleg tavaszra költözhet át Budaörsről a Coninvest teljes csapata.
Hogyan élvezzük biztonságosan a nyers halételeket?
Sokan ódzkodnak a nyers halételek fogyasztásától, tartva az esetleges fertőzésektől. A félelem nem alaptalan, a nem megfelelően előkészített nyers halban ugyanis Anisakis fordulhat elő. Mi is az az Anisakis? A kérdésre Kertész Mirjam, a Coninvest alapító-tulajdonosa ad nekünk választ. (X)
Fagyik és sportkocsik mustrája Olaszországban
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a Coninvest Kft.-vel közösen ismét gasztrotúrát szervez Olaszországba.
Gasztrotúra Bolognába az MVI-vel
A hagyományokhoz híven a Magyar Vendéglátók Ipartestülete a Coninvest Kft.-vel közösen ismét gasztrotúrát szervez Olaszországba. Toscana környékére, ezúttal Emilia-Romagna tartományt fedezik fel.
Házi fagylalt készítő kurzus a Coninvestben
Az olasz fagylalt készítés egyik nagymesterétől tanulhatnak a résztvevők.
A szakma nyugodt oldala
A szakma nyugodt oldala
Van egy hely, ahol még a profi séfek is tanulhatnak
Idén ősszel ismét folytatódik a Coninvest „Séfműhely” elnevezésű szakmai programsorozata. Ezúttal Várnagy Attila séf tart főzőbemutatót.
Pisai ferde torony, gasztro körítéssel
Akik idén a Coninvest Kft. nyári olaszországi Gasztrotúráján a céggel tartottak - nem mindennapi élményben lehetett részük. A jelentkezőkkel a szervezők a pisai repülőtéren találkoztak, ahonnét első útjuk a híres ferde toronyhoz vezetett, majd onnét busszal a firenzei piacra indult közösen a csapat.
Séfműhely profiknak
Különleges gasztronómiai programsorozatot indított útjára március 23-án a budaörsi Coninvest cég „Séfműhely” elnevezéssel.
Új koncepció az 5 éves Business Klubban
A klub vadonatúj koncepcióját, az 'Ötlet, siker, kreativitás' kerekasztalbeszélgetést nagy érdeklődéssel fogadták a Vendég & Hotel Business Klubon megjelent szakemberek a Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézóban. A már nagyon várt vendéglátós és szállodai trendeket, újdonságokat bemutató prezentációkat követően ugyanis a szervezők egy olyan fórumot hoztak létre, melynek célja a meghívott szakemberek tapasztalatainak megosztása valamely kiemelt témában.
Itt a Bocuse D’Or idei sütőszenzációja
Mikor egy olyan rangos főzőversenyről van szó, mint a Bocuse D’Or, nem mindegy, hogy milyen eszközök segítik a a részt vevő szakácsok munkáját. Szeptember 25-én a Coninvest konyhájában bebizonyosodott, hogy erre a Convotherm 4 sütőberendezése lesz jövőre a döntőn a legalkalmasabb. Az eseményen Várnagy Attila chéf mindent kihozott a kombipárolókból, a mesterszakácsokból álló vendégseregnek pedig nem volt más dolga, mint megkóstolni a gasztronómiai remekműveket
Újratervezés a Coninvesttel
Eddig úgy gondoltad, hogy mindent tudsz a nagykonyhai főzéstechnológiáról, a különféle gőzöléses, párolásos és sütési módokról? Azt ajánljuk, sürgősen felejtsd el az eddig tanultakat, mert a tradicionális olasz cég, az Angelo Po gyár legújabb, „Combistar” elnevezésű kombipárolója jelentősen átalakítja az éttermi konyhák munkáját.