A most 30 éves Coninvest hamarosan új központba költözhet

A most 30 éves Coninvest hamarosan új központba költözhet 

"Álmodtunk egy nagyot", mondta a születésnapi ünnepségen Kertész Mirjam, a cég alapító ügyvezető tulajdonosa. Az új, sóskúti központba remélhetőleg tavaszra költözhet át Budaörsről a Coninvest teljes csapata.
Hogyan élvezzük biztonságosan a nyers halételeket?

Hogyan élvezzük biztonságosan a nyers halételeket? 

Sokan ódzkodnak a nyers halételek fogyasztásától, tartva az esetleges fertőzésektől. A félelem nem alaptalan, a nem megfelelően előkészített nyers halban ugyanis Anisakis fordulhat elő. Mi is az az Anisakis? A kérdésre Kertész Mirjam, a Coninvest alapító-tulajdonosa ad nekünk választ.   (X)

Fagyik és sportkocsik mustrája Olaszországban 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a Coninvest Kft.-vel közösen ismét gasztrotúrát szervez Olaszországba.

Gasztrotúra Bolognába az MVI-vel 

A hagyományokhoz híven a Magyar Vendéglátók Ipartestülete a Coninvest Kft.-vel közösen ismét gasztrotúrát szervez Olaszországba. Toscana környékére, ezúttal Emilia-Romagna tartományt fedezik fel.
Házi fagylalt készítő kurzus a Coninvestben

Házi fagylalt készítő kurzus a Coninvestben 

Az olasz fagylalt készítés egyik nagymesterétől tanulhatnak a résztvevők.

A szakma nyugodt oldala 

A szakma nyugodt oldala

Van egy hely, ahol még a profi séfek is tanulhatnak 

Idén ősszel ismét folytatódik a Coninvest „Séfműhely” elnevezésű szakmai programsorozata. Ezúttal Várnagy Attila séf tart főzőbemutatót.
Pisai ferde torony, gasztro körítéssel

Pisai ferde torony, gasztro körítéssel 

Akik idén a Coninvest Kft. nyári olaszországi Gasztrotúráján a céggel tartottak - nem mindennapi élményben lehetett részük. A jelentkezőkkel a szervezők a pisai repülőtéren találkoztak, ahonnét első útjuk a híres ferde toronyhoz vezetett, majd onnét busszal a firenzei piacra indult közösen a csapat.

Séfműhely profiknak 

Különleges gasztronómiai programsorozatot indított útjára március 23-án a budaörsi Coninvest cég „Séfműhely” elnevezéssel.

Új koncepció az 5 éves Business Klubban 

A klub vadonatúj koncepcióját, az 'Ötlet, siker, kreativitás' kerekasztalbeszélgetést nagy érdeklődéssel fogadták a Vendég & Hotel Business Klubon megjelent szakemberek a Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézóban. A már nagyon várt vendéglátós és szállodai trendeket, újdonságokat bemutató prezentációkat követően ugyanis a szervezők egy olyan fórumot hoztak létre, melynek célja a meghívott szakemberek tapasztalatainak megosztása valamely kiemelt témában.

Itt a Bocuse D’Or idei sütőszenzációja 

Mikor egy olyan rangos főzőversenyről van szó, mint a Bocuse D’Or, nem mindegy, hogy milyen eszközök segítik a a részt vevő szakácsok munkáját. Szeptember 25-én a Coninvest konyhájában bebizonyosodott, hogy erre a Convotherm 4 sütőberendezése lesz jövőre a döntőn a legalkalmasabb. Az eseményen Várnagy Attila chéf mindent kihozott a kombipárolókból, a mesterszakácsokból álló vendégseregnek pedig nem volt más dolga, mint megkóstolni a gasztronómiai remekműveket

Újratervezés a Coninvesttel 

Eddig úgy gondoltad, hogy mindent tudsz a nagykonyhai főzéstechnológiáról, a különféle gőzöléses, párolásos és sütési módokról? Azt ajánljuk, sürgősen felejtsd el az eddig tanultakat, mert a tradicionális olasz cég, az Angelo Po gyár legújabb, „Combistar” elnevezésű kombipárolója jelentősen átalakítja az éttermi konyhák munkáját.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!