A most 30 éves Coninvest hamarosan új központba költözhet

"Álmodtunk egy nagyot", mondta a születésnapi ünnepségen Kertész Mirjam, a cég alapító ügyvezető tulajdonosa. Az új, sóskúti központba remélhetőleg tavaszra költözhet át Budaörsről a Coninvest teljes csapata.

Az idén 30 éves Coninvest cégcsoport konyhatechnológiával, belsőépítészettel és szervizszolgáltatással foglalkozik. A jelenleg Budaörsön működő cég nevéhez csak az elmúlt pár évből olyan jelentős projektek fűződnek, mint a Bosch Budapest Innovációs Kampusz 4000 adagos főzőkonyhája, az Onyx Műhely látványkonyhája, vagy a Matild Palace - Luxury Collection Hotel konyhája.
 
Az elmúlt időszak dinamikusan fejlődése okán a vállalkozás vezetői 2021-ben egy minden igényt kielégítő, modern, rugalmasan alakítható terekkel rendelkező, saját fejlesztésű ingatlanberuházás mellett döntöttek.
A cég, mint erről beszámolt Kertész Mirjam is a szülinapi ünnepség alkalmával, 2021-ben támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP Plusz-1.2.1-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című felhívás keretén belül. Ennek kapcsán megkapták, és át is utaltak számukra megítélt, feltételesen vissza nem térítendő 134,55 millió forint támogatási összeget.

„Álmodtunk egy nagyon nagyot, nyugat-európai mintára egy autópályáról látható, igazán színvonalas cégközpontot, ahol a műhelyünk, az alkatrészraktárunk, az irodáink, a tárgyalóink, a látványkonyhánk, minden egy helyen megtalálható. Ide egy olyan egy terű, 300 nm-es multifunkcionális bemutatótermet terveztünk, ahol akár 50 főt is könnyedén tudunk fogadni, workshop-okat, továbbképzéseket tartani, rendezni" – mondta a sajtótájékoztatón Kertész Mirjam, a Coninvest ügyvezető igazgatója.

Az új cégközpont építése során a Coninvest a fenntarthatóságot elsődleges szempontként kezeli. A Fézler Zsolt építész által megálmodott futurisztikus, irodai gémkapocs által inspirált forma mögött olyan megoldások találhatóak, mint a nyitás- és jelenlét-érzékelőkkel rendelkező okos irodák, amelyek automatikusan lekapcsolják a világítást, a fűtést és a klímát. A céges autóflotta jövőbeli fejlesztésére gondolva két elektromos autótöltő már telepítésre került, a második ütemben pedig tervben van egy napelemes autóparkoló árnyékolás megvalósítása is.

A beruházás átadása 2023 tavaszán várható.

 

A sajtótájékoztatóval egybekötött projektnyitó rendezvény egyben a Coninvest 30. születésnapjának megünneplése is volt, ahol Árpás László sonkamester kínálta az előételt, Botos Tamás, a budaörsi Rutin séfje készített kóstolófalatokat, Wolf Tamás cukrászmester tortája mellé pedig a Gottwald Borászat pezsgőjét töltötte Gottwald Szilárd a poharakba.

 

Forrás: Coninvest / Turizmus Online


CSR-akciózik a hazai cégcsoport a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akciózik a hazai cégcsoport a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.
Kibővült a pályázható kocsmák köre

Kibővült a pályázható kocsmák köre 

1000-2000 fő közötti települések lezárt üzleti évvel még nem rendelkező italüzletei is igényelhetik a 3 milliós támogatást.
Megérdemelt helyre került az Év Menedzsere elismerés

Megérdemelt helyre került az Év Menedzsere elismerés 

Egy esemény két helyszínen – a díjazottak között a hazai gasztrovonal elismert képviselője ott volt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.