„Ha fenntartható módon működik egy étterem - sikerrel megszólítható a Z generáció”

„Ha fenntartható módon működik egy étterem - sikerrel megszólítható a Z generáció” 

Hallhattuk Gerendai Károlytól azon a szakmai beszélgetésen, amelyre egyik fine dining helyén, a pesti Costes Downtown-ban került sor május 29-én, és ahol a fenntarthatóság volt a fő téma.
Séfváltás a Costes Csoport élén

Séfváltás a Costes Csoport élén 

12 év után, tavaly év végével távozott Miquel Rocha Vieira, a Costes éttermek executive séfje, alaposan feladva ezzel a leckét a tulajdonosi körnek, hogy találjanak megfelelő szakembert a helyére. 
Új séf a Costes Downtown konyhájának élén

Új séf a Costes Downtown konyhájának élén 

A Michelin-csillagos tophely konyháját mostantól a húsz év után külföldről hazaérkezett Molnár Márk vezeti.
Gerendai cégei a járványhelyzetben

Gerendai cégei a járványhelyzetben 

A Budapest Tourism Club őszi nyitóelőadásának keretében Gerendai Károly, a hazai gasztronómiafejlődés és rendezvényszervezés egyik mozgatórugója és számos sikeres vállalkozás tulajdonosa, kezdeményezője osztotta meg gondolatait a jelen helyzetről, vállalkozásai állapotáról és azon újításokról, amelyeket a fennmaradás érdekében vetettek be.
Saját éttermet nyit a Costes Downtown egykori séfje

Saját éttermet nyit a Costes Downtown egykori séfje 

Tavaly ősszel kaptuk a hírt, hogy négy és fél év után távozik a Costes Downtown éléről Tiago Sabarigo portugál séf. Azóta kiderült, hogy a döntés mögött az áll, hogy feleségével, Évával együtt egy saját helyet készülnek nyitni a belvárosban. Mivel a nyitás már a küszöbön áll, éppen ideje volt, hogy leüljünk velük beszélgetni kicsit arról, hogy milyen is lesz a Essência Restaurant – írja a We love Budapest.

Leg, leg, leg 

Néhány hét leforgása alatt több jelentős díjat, elismerést „söpört be” az épp a napokban első születésnapját ünneplő Prestige Hotel Budapest. Gaál Miklós igazgatóval vettük sorra a fantasztikus eredménnyel zárult márciusi hónapot.

Tarolt az Onyx, de a két Costes sem adta alább 

Tarolt az Onyx, de a két Costes sem adta alább

Michelin-csillagos lett a Costes Downtown - interjú Gerendai Károllyal 

Hatalmas az öröm a Costes Downtown csapatánál: az étterem megkapta első Michelin-csillagát, így Magyarországon már öt étterem büszkélkedhet az elismeréssel, köztük, tegyük hozz,á a Gerendai Károly tulajdonos által jelzettek közül mindjárt kettő is. Hiszen a Costes Downtown mellett a korábbi díjazott Costes is megtartotta most a Michelin-csillagát. A boldog tulajdonost külföldi üzleti útja során értük utol.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!