Czeiszing Miklós: Nyárra érdemes északi úti célt választani, hogy a hőség, a szárazság ne zavarja a pihenést

Czeiszing Miklós: Nyárra érdemes északi úti célt választani, hogy a hőség, a szárazság ne zavarja a pihenést 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klub március 21-ei adásában beszélgettünk.
Több magyar Németországban augusztusig, mint tavaly egész évben

Több magyar Németországban augusztusig, mint tavaly egész évben 

Németország továbbra is az első számú kulturális úti cél Európában. A magyar utazók térnek vissza a pandémia után, és a fenntarthatóság a legfontosabb kulcsszó az ország turisztikai népszerűsítésében.
2020 mindenki számára emlékezetes marad

2020 mindenki számára emlékezetes marad 

Év végi összegző beszélgetés Czeiszing Miklóssal, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével.

50 éves idén a német hotelóriás 

A DZT reggelivel egybekötött szakmai prezentációján megismerhették a magyar utaztatók a Maritim szállodalánc kínálatát.
És a kokszolóban

És a kokszolóban 

Ha azt mondjuk, gasztronómia és Európa, sok ember egyből a franciákra gondolna. És Németország? Ne fintorogjanak! Czeiszing Miklós, a DZT, Német Turisztikai Hivatal budapesti képviseletének vezetője egy hétfői, a budapesti Kempinskiben rendezett sajtóeseményen a szemeket felnyitva igyekezett felvilágosítani: a német konyha nem csak a barna színű generálszószból, sertéssültből és párolt káposztából áll. Ennek cáfolatát ki is teszik a kirakatba egy éven át: 2018 németéknél a finomságokról szól.
„Szívvel-lélekkel csinálunk mindent”

„Szívvel-lélekkel csinálunk mindent” 

- mondta Czeiszing Miklós, a DZT, Német Turisztikai Hivatal budapesti kirendeltségének vezetője, szerdán, Budapesten, a DZT évzáró eseménye alkalmából. Lehet okuk a büszkeségre: a németországi magyar vendégéjszakák száma csak az idei év első kilenc hónapjában 9%-kal haladta meg a teljes előző évit.

Egyre több a magyar turista Németországban 

Egyre több magyar turista utazik Németországba, az elmúlt tíz évben 65,5 százalékkal nőtt a magyarok által eltöltött vendégéjszakák száma, ami már meghaladja az évi 707 ezret - közölte a Német Turisztikai Hivatal magyarországi igazgatója kedden Debrecenben.
2016 Németország számára is bonyolult év volt

2016 Németország számára is bonyolult év volt 

Összetett és bonyolult évként jellemezte évnyitó sajtótájékoztatóján, Budapesten Czeiszing Miklós, a DZT, Német Turisztikai Hivatal budapesti képviseletének vezetője 2016-ot, de leszögezte: a német turizmus jól van, Németország továbbra is biztonságos úti cél.

Fókuszban a természet 

„A németeknél minden zöldbe öltözött” - állapította meg Czeiszing Miklós, a DZT Német Turisztikai Hivatal magyarországi képviseletének vezetője a hivatal évnyitó sajtótájékoztatóján, Budapesten, utalva a DZT 2016-os kampányévére, mely a „lenyűgöző természeti üdülések” jegyében telik.

„Nem volt egy egyszerű év” 

Annak ellenére, hogy több minden történt 2015-ben az országban, nem esett vissza a vendégforgalom. Tavalyhoz képest közel 1%-os növekedést könyvelhet el az idén a német turizmus – hangsúlyozta Czeiszing Miklós, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) igazgatója a Deutschland Travel Club év végi rendezvényén.

Miről másolták a Neuschwanstein kastélyt? 

A derék türingiaiak szerint Wartburg vára volt a koppintás alapja - derült ki a 41. Germany Travel Mart (GTM) alkalmából türingia fővárosában, a legnagyobb német beutaztató vásárnak otthont adó Erfurtban, kedden.

1 500 fajta kolbász és 1 400 sörfőzde 

Ki kell ábrándítanunk azokat, akik eddig úgy hitték, hogy Németországban több a sör mint a kolbász, de hát valahol el kell kezdeni a sztereotípiákkal való leszámolást.

Amikor a MUISZ és a Német Turisztikai Hivatal randevúzik 

A MUISZ elnöksége 2014. július 24-én tartotta meg soron következő ülését, melyre ez alkalommal a Német Turisztikai Hivatal magyarországi képviseleténél (DZT) került sor.

A turizmus német úthengere 

Egy Németország előző évi idegenforgalmi teljesítményéről szóló tudósítást az utóbbi évtizedben - válság ide vagy oda - elintézhetnénk annyival is, hogy lám, megint nem történt semmi új. Mert a német beutazó turizmus köszöni szépen, továbbra is jól van, egyre csak nő - derült ki a Német Turisztikai Hivatal (DZT) évértékelő sajtótájékoztatóján, melyet az Autoclub Travel igazgatói székéből a DZT budapesti képviselet élére igazolt Czeiszing Miklós prezentált Dernovics Lászlóval, a DZT régiós igazgatójával.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére