Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál

Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Tíz év, hatmillió vendég - ez a Food Truck Show

Tíz év, hatmillió vendég - ez a Food Truck Show 

A guruló éttermek 2014 óta 1 millió kilométert tettek meg és hozzávetőlegesen 15 millió terméket értékesítettek.
Ezek a Food Truck Show 2023-as adatai

Ezek a Food Truck Show 2023-as adatai 

Kiderült, a mozgó ételárusítás a gasztro-üzletág továbbra is sikeres változata: 40 százalékkal több helyszínre és rendezvényre hívták őket a 2023-as szezonban. 30 városba települt ki a jelenleg 150 darab food truck, így a kereskedők 10-15 százalékos, a Food Truck Show pedig 30-40 százalékos forgalomnövekedéssel zárta a 2023-as évet. Az áremelkedés és az ezzel járó haszonkiesés azonban a kereskedőket is komoly kihívás elé állítja majd a télen.
30 százalékkal emelték áraikat a food truck-ok

30 százalékkal emelték áraikat a food truck-ok 

A büfékocsit üzemeltető vállalkozások jellemzően kisüzemekből, őstermelőktől szerzik be az alapanyagot, amelyek ára 100-120 százalékkal nőtt az elmúlt egy évben, erre reagálva a büfékocsisok a kínálatukban szereplő termékek árát átlagosan 30 százalékkal növelték - mondta a Food Truck Show Hungary Kft. alapítója pénteken az MTI-nek.
A street food az energiaválság nagy nyertese?

A street food az energiaválság nagy nyertese? 

A megnövekedett munkaerő-, és alapanyagköltségek, valamint az elszállt energiaárak idén is kihívás elé állították a vendéglátóipart. A piaci helyzet hatására 30-40%-kal nőttek az árak, a haszonkulcs jelentősen csökkent, de a street food továbbra is talpon maradt. A fogyasztási szokásokban azonban érezhető volt a különbség az ország keleti és nyugati régiója között.
Portugál Nemzetek Fesztiválja a Kincsem Parkban

Portugál Nemzetek Fesztiválja a Kincsem Parkban 

Szeptember 9. és 11. között a Food Truck Show Portugália, Brazília, Angola és a Zöld-foki szigetek hangulatát és ízeit idézi. Közben még agárverseny és lóverseny is lesz.
A Kincsem Parkba ér hétvégén a Food Truck Show

A Kincsem Parkba ér hétvégén a Food Truck Show 

A hétvégén ismét kipördülnek a kerekek, és indul tovább a Food Truck Show. Az eseményhez Kovács Lázár is csatlakozott, aki nemrégiben a Pizza Világbajnokságon kiváló eredményt ért el.
Újra úton a Food Truck Show karavánja

Újra úton a Food Truck Show karavánja 

Áprlis utolsó hetétől kezdve ismét bejárják az országot.
Spanyol ízek versenye a Food Truck Show-n

Spanyol ízek versenye a Food Truck Show-n 

A spanyol ízvilágot hozó ételek versenyét is megrendezik a hétvégi, nemzetközi lóversennyel egybekötött Food Truck Show-n. Készül vega lecsó spanyol paprikából, spanyol sonkás gofri, spanyol véres hurka vaslapon sütve és speciális sangriát is kínálnak az italos autók.

Másfél év után újra lesz Food Truck Show  

Másfél év szünet után újra megrendezik az ország legnagyobb Food Truck Show-ját a Kincsem Parkban. A nemzetközi lóversennyel egybekötött rendezvényen ezúttal a spanyol ízvilág köszön vissza az ételekben.

Leköltöztek a food truck-ok a Balatonra 

50 büfékocsi leköltözött a Balatonra és közel 100 érkezik a fesztiválokra: Keszthelyre, Balatonfüredre és Tihanyba. A balatoni food truck show-kra a szervezők 200 ezer vendéget várnak.

Hétvégén újraindul a Food Truck Show 

Hosszú várakozás, számos lemondás, kiesés után újra elindulnak az autók országszerte, de van remény, mert amennyi kocsi eltűnt, ugyanannyi új lépett a helyébe. Vad-Horváth Zoltán főszervező szerint a Food Truck Show-k lehetnek az idei év nyertesei, hiszen erre a rendezvényre jogilag nem vonatkozik a korlátozás.

Ezt adja 2020 legjobb food truckja 

Az év utolsó Food Truck Show-ján kihirdették 2020 legjobb büfékocsiját. A legtöbb közönségszavazatot idén is, 2018-hoz hasonlóan a Food Maffia csapata nyerte.

Sorbanállás nélkül ehetünk a Food Truck Show-n 

A szezonnyitót Szentendrén, a Kacsakő előtti Duna-parton rendezik július 17. és 19. között, ahol debütál a fesztiválra fejlesztett előrendelő applikáció.

A németekben egyebek mellett azt szeretjük, hogy kreatívak 

Legyen szó bármiről, igyekeznek gyakorlatias módon kihozni a legtöbbet a helyzetből. Legyen az  egy Food Truck Show. Lett is! 

Jön, jön, jön a Food Truck Show! 

Idén tavasszal, harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Food Truck Show Budapest május 6. és 8. között a Kincsem Parkban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!