Ez a legfinomabb magyar étel a külföldiek szerint

Ez a legfinomabb magyar étel a külföldiek szerint 

A TasteAtlas nevű gasztronómiai portál a legjobb magyar ételeket vette górcső alá.
A magyar konyha ünneplése

A magyar konyha ünneplése 

15 éves lett a hely, ahol az emberek szeretnek egy kicsit többet enni, kicsit hangosabban beszélni és kicsit több bort megkóstolni, mint egy étteremben általában.
"A magyar konyhát 1870 körül elöntötte a hagymás zsír"

"A magyar konyhát 1870 körül elöntötte a hagymás zsír" 

Saly Noémi művelődéstörténész, egy szerencsés találkozásnak köszönhetően került a századfordulós Budapest bűvkörébe. 
A Magyar Konyha stábja körbeette a Balatont

A Magyar Konyha stábja körbeette a Balatont 

A magazin gasztrokalauzának csapata ismét felkerekedett, bejárta a tó környékét, és felderítették, hol és mit érdemes enni a Balaton körül. A 300 tipp közé 60 új hely is került. 
Magyar Konyha karácsonyra, benne termőföldtől az asztalig

Magyar Konyha karácsonyra, benne termőföldtől az asztalig 

A tízéves múlttal rendelkező nagyközönségi gasztromagazin ünnepi számát már az új szerkesztőség készítette.
Elment, akitől még anyáink tanultak főzni

Elment, akitől még anyáink tanultak főzni 

November 22-én 90. életévében elhunyt F. Nagy Angéla Aranytollas újságíró, gasztronómus szakíró, a Magyar Konyha egykori főszerkesztője, aki teljes generációkat tanított meg a polgári konyha alapvető fogásaira.
Gasztronómiai időutazás Fertődön

Gasztronómiai időutazás Fertődön 

A 17. századi magyar konyha ízvilága és pompája elevenedik meg pénteken és szombaton a fertődi Esterházy-kastély szomszédságában rendezett Barokk Ételfőző Fesztiválon.

Házias ízek és magyar vendégszeretet 

Az itthon.hu összeállításában olyan hazai kisvendéglőket gyűjtöttek össze, amik őrzik a klasszikus házias vendéglátás és ételkészítés hagyományait. 
Vasárnap indul a VII. Magyar Világtalálkozó programsorozat

Vasárnap indul a VII. Magyar Világtalálkozó programsorozat 

Május 14-én indul Balatoni szezonnyitóval a VII. Magyar Világtalálkozó. Ezután Bereg-vidéken és Budapesten folytatódik és végül Szegeden zárul. 
A ruhaszárító kötélre akasztott mangalica esete

A ruhaszárító kötélre akasztott mangalica esete 

Pénteken a Larus Étterem és Rendezvényközpontban került megrendezésre az első Magyar Sonkafalat Verseny, melyek alkotásai nemcsak ízükben, de a látványban is felülmúltak mindent. A győztes Palágyi Eszter, a Costes étterem séfje lett. A Magyar Konyha gasztromagazin által rendezett versenyen olyan sztárséfek indultak, mint Bíró Lajos, a Bock Bisztró, Ruprecht László, a SVÉT és Jahni László, a Kistücsök étterem színeiben. A rendezvény egyúttal az 1991-ben elkezdett spanyol-magyar mangalicasonka-gyártási program 25. évfordulójának ünneplése volt, melyen a mangalicasonkákat gyártó spanyol cég vezérigazgatója, Juan Vicente Olmos Llorente és magyar partnere, Tóth Péter elevenítette fel a mangalica megmentésének kalandos történetét.

Hazai ízek a McDonald’s-ban 

A régi időket idéző csalamádés retroburgerrel, lángossal és vasalt csirkeszendviccsel csalogatja a vendégeit a McDonald’s idén tavasszal.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!