Pesti István cikkek
Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni
A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Hat recept Pesti Istvántól
Pesti István a tatai Platán Gourmet Étterem séfje, amely e héttől az ország első vidéki lokációjú Michelin-csillagos étterme, ráadásul rögtön két csillaggal büszkélkedhet.
Séfváltás a tatai Platán Bisztró élén
Nyolc év után Futó Gergely elköszönt a csapattól, és helyét Mogyorósi Donát veszi át. A váltás módjáról, magyarázatáról, az új séffel kapcsolatos első tapasztalatokról a ház tulajdonosi körének képviselőjével, Varga Viviennel beszélgetünk.
„A Michelin-csillag nem azért kellett, hogy a homlokomra tetováltassam”
Pesti Istvánnal, az első magyar két Michelin-csillagos vidéki étterem, a Platán Gourmet séfjével beszélgettünk a hazai szakma identitáskereséséről, munkaerőmegtartásról, és arról, hogy mit kéne egy az egyben eltanulnunk az osztrákoktól.
Gasztroélményre érzékeny turisták figyelem!
Szombattól várja vendégeit a Pesti István séf nevével fémjelzett tatai Platán Gourmet étterem.
Zárás alatt nyitva: a tatai Öreg-tó partján
Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég. Most a a tó partján található Platán Tata mindennapjait ismerhetjük meg a ház vezetője, Varga Vivien segítségével.
A séf házhoz megy
Pesti István, Tatán. A Platán neves séfje, kérésre, a vendégek otthonában főzi meg és tálalja a bisztró ízeit.
Új étterem nyílt Budán
Tanti néven új étterem nyílt Budán, az Apor Vilmos téren. A klasszikus magyar fogásokat mai felfogásban tálaló étterem séfje Pesti István, aki már több csúcsétteremben bizonyított.