Megnyílt Sárváron Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája

Megnyílt Sárváron Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 

A Melea - The Health Concept az ország legújabb egyedi, holisztikus, egészségfókuszú koncepciójú szállodája.
Hét nemzetközi elismerés a hét tó partján fekvő hotelnek

Hét nemzetközi elismerés a hét tó partján fekvő hotelnek 

A World Luxury Hotel Awards és a World Luxury Spa Awards kategóriában is díjesővel ismerték el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa *****superior eredményeit a görög fővárosban hétvégén megrendezett 17. World Luxury Awards gálán. 
Összefonódást vizsgál a GVH egy sárvári hotelfejlesztésnél

Összefonódást vizsgál a GVH egy sárvári hotelfejlesztésnél 

A Gazdasági Versenyhivatal azt vizsgálja, hogy az építtető és üzemeltető Union Holding és a magántőkealap együttes szerepvállalása nem tekinthető-e a versenyt korlátozó összefonódásnak egy épülő sárvári hotel esetében - vette észre laptársunk, az mfor.hu.
Lesznek teltházas sárvári szállodák

Lesznek teltházas sárvári szállodák 

Az előfoglalási adatok alapján júliusban alig marad pár szabad szoba a sárvári szállodákban. Már a szezon kezdetén 80-90 százalékos volt a hotelek júliusi foglaltsága. Augusztus is félig elkelt már. 
Sárvári hotelek: a piac átrendeződése várható, de jelentős forgalomcsökkenés nem

Sárvári hotelek: a piac átrendeződése várható, de jelentős forgalomcsökkenés nem 

Hogyan hat a szomszédunkban zajló orosz-ukrán háború, a covid és az egyre növekvő infláció Sárvár turizmusára? A fürdőváros TDM szervezete a helyi  szállodákat kérdezte a tapasztalatokról.
Luxusszálló épül Sárváron

Luxusszálló épül Sárváron 

Nem alapkövet tettek betonba, hanem a tízmilliárd forintos beruházással épülő, új prémiumkategóriás szálloda szellemiségéhez igazodva egy emlékfát ültettek a hotel kertjébe tegnap - írja a vaol.hu.
A sikeres évvége után a január is biztatóan indult Sárváron

A sikeres évvége után a január is biztatóan indult Sárváron 

A december eleji gyengébb foglaltsági adatok után az ünnepi időszakra megteltek a sárvári szállodák. A fürdővárosban a január is biztatóan indul - tájékoztatta lapunkat a Sárvári TDM.
Idén tíz éves a sárvári TDM

Idén tíz éves a sárvári TDM 

A Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. egy évtizede felel a fürdőváros turisztikai marketingjéért. A jubileumhoz kapcsolódóan nyereményjáték is indul - tájékoztatta lapunkat a szervezet.
Webes alkalmazás Sárvártól a környezetért

Webes alkalmazás Sárvártól a környezetért 

Egy úgynevezett GoGreen generátort hozott létre a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. Ennek a segítségével igyekeznek olyan tippeket adni az utazást tervezőknek, amikkel környezettudatosabbá tehetik a wellness pihenést - tájékoztatta szerkesztőségünket a sárvári TDM.
A termálvíz mellett az erdőben is fürödhetünk már Sárváron

A termálvíz mellett az erdőben is fürödhetünk már Sárváron 

Június közepétől vezetett erdőfürdő séták indulnak a Sárvári Arborétumban. Azok, akik tudatos érzékszervi gyakorlatok segítségével szeretnék befogadni a természet lecsendesítő, megnyugtató és immunerősítő hatását, a Tourinform Irodában tudnak jelentkezni a rendszeres programra.

Utazástervező segédlet indult Sárvár oldalán 

Utazástervező segédlettel teszi még könnyebbé a vakáció megszervezését, a nyaralásra történő felkészülést a sárvári TDM. A fürdőváros turisztikai oldalán, a Sárvár.hu-n ezentúl egyénileg menthetők el a hasznosnak ítélt tartalmak és az egyéb fontos információk.

Ez olvasható ki a foglalási hullámból Sárváron 

A koronavírus-járvánnyal összefüggő korlátozó intézkedések enyhítésének hírére egyfajta foglalási hullám indult meg Sárváron. A szállás típusát, a kikapcsolódás hosszát illetően vannak ugyan minimális eltérések, egy valami azonban szinte minden átlagos foglalásnál egyezik.

Sárvár: biciklikölcsönzés otthonról, online  

Online kerékpárfoglaló rendszert fejlesztett a sárvári TDM. A Sárvár.hu oldalon elérhető rendszer segítségével akár már otthonról is fixálható, hogy mikor és milyen bicikliket kölcsönöznénk a nyaralás idejére.

Fürdő fürdőnek mentora 

Sárvári jó példákat bemutató mentorprogramot szervezett a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület.

Ilyen lesz új sárvári Tourinform 

A város főterén, megnyitása után az egész település kapuja és fogadószobája lesz az új 150 m2-es Tourinform iroda. – Sárvár járvány utáni arcát mutatja már az impozáns épületben létrejött információs pont – fogalmazott Ágh Péter országgyűlési képviselő.

Utazástervezővel és bringabérléssel újít Sárvár weboldala 

Nemcsak frissített megjelenésben, hanem extra funkciók beépítésében is gondolkodik a fürdőváros. Többek között kerékpárt foglalhatunk néhány gombnyomással.

Határzár nélkül 80 %-os foglaltság lett volna ősszel a sárvári szállodákban 

Eredményes nyarat tudhatnak maguk mögött a sárvári szállodák. A korábbi évek azonos időszakához képest még emelkedett is a forgalom. Ezúttal azonban nem a külföldi vendégek, hanem az itthon nyaralók voltak többségben. Közülük is főként azok a családok, akik SZÉP-kártyával finanszírozták a nyaralást.

Egyre több a vendég Sárváron 

A karantén ideje alatt saját fejlesztésű online játékkal szólította meg az internetezőket a nyugat-magyarországi fürdőváros.

Nyit a sárvári fürdő és a szálláshelyei 

A Sárvári Kalandpark már a pünkösdi hétvégére megnyitja kapuit, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő június 12-től fogad vendégeket.

Játékra invitál a sárvári TDM 

Sárvár egy saját fejlesztésű játékkal segíti elviselhetőbbé tenni az otthonlétet.

Egy év alatt közel tíz százalékos bővülés Sárváron 

Ekkora vendégéjszaka-szám bővülésre nem sok hazai fürdőváros volt képes az elmúlt évben.

Már az év elején lefoglaljuk a nyári vakációt 

A törzsvendégek, a kiemelt időszakban utazók már az év elején lefixálják a nyaralást. De a szállásfoglalások összességét nézve is érzékelhető a tudatosság: a többség már az utazás előtt 6-7 hónappal dönt a vakáció helyszínét és a szállást illetően. Az ok általában egyértelmű: így akár negyedével is csökkenthetjük az árakat.

Sárváron több hotel is teltházas az ünnepek alatt 

A nagyobb sárvári hotelekben már alig találni szabad szobát az ünnepi időszakra. Az előfoglalási adatok alapján az idén meglehetősen sokan választják a szállodai karácsonyozást.

A téli időszak egyik kedvenc belföldi úti célja lehet Sárvár 

A vendégéjszakák számának emelkedésében még a legnagyobb fürdővárosokat is lekörözi.

Sárváron az elektromos kerékpár a nyári sláger 

Az előző évekhez képest megduplázódott a sárvári Tourinform Irodában elektromos kerékpárt bérlők száma. Vannak, akik az egész nyaralás időtartamára, a városon belüli közlekedésre bérelnek pedelec-et, mások pedig azért kölcsönöznek elektromos kerékpárt, hogy a településen kívüli látnivalókat is felfedezzék.

Ez lett az idén Vas megye étele 

Sárváron “találták” meg Vas megye idei ételét. A Vas Megyei Turizmus Szövetség zsűrije ugyanis a Nádasdy Történelmi Fesztivál Ételmustráján induló csapatok által készített finomságok közül választotta ki a nyertes fogást. A legízletesebb ételnek a Vörös Oroszlán Lovagrend káposztás töltött paprikája bizonyult.

Nyolc marketing gyémánt díj - a fürdővárosok jó megoldásaiért 

A nyugat-dunántúli fürdővárosok újszerű módon mutatják be a helyi attrakciókat, ezzel egy év alatt 100 ezer vendégéjszakával növelték eredményüket.

Itt a dunántúli fürdők pecsétgyűjtős "Kéktúrája" 

A Bükfürdő Thermal & Spa pihenőterében tartotta közös sajtótájékoztatóját 2019. május 29-én a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Sárvári Gyógyfürdő Kft. és a Zalakarosi Fürdő Zrt.

Infuencer Sárváron 

A Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. Schreiter Lillát, stylist-ot, influencert kérte meg arra, hogy tesztelje le a fürdővárost, járja végig a látnivalókat, próbálja ki a helyi szolgáltatásokat.

Sárvár egyre népszerűbb a németajkú küldőpiacokon 

Sárvár évek óta őrzi biztos pozícióját a magyar termálfürdős települések sorrendjében. A vasi fürdőváros a külföldi vendégéjszakákat nézve a tavalyi adatok alapján ezúttal is a negyedik legnépszerűbb úticél lett. Ebben óriási szerepe van az egyre erősödő közvetlen nemzetközi sajtókapcsolatoknak - vélekedik Haller Ferenc.

Melyek Sárvár legnagyobb vonzerői? 

Még mindig a fürdő és a Nádasdy-vár a legnagyobb vonzerő, de egyre több turista próbálja ki az új attrakciókat is Sárváron - közölte szerdán a sárvári TDM.

350 ezer vendég, 50 díj 

Megnyitása óta összesen 350 ezer hazai és külföldi vendég élvezte a luxusszálloda szolgáltatásait, és ez idő alatt a hotel nem kevesebb, mint 50 díjat nyert különböző versenyeken. 10 éves a sárvári Spirit Hotel.

Nemzetközi díjat nyert a sárvári Spirit 

Ügyesen használja a közösségi médiát márkaépítésre a sárvári ötcsillagos. Teljesítményét két díjjal is elismerték.

Világbajnokok ugrálják körbe Sárvárt 

Egyedülálló együttműködésből született meg Sárvár új, dinamikus és fiatalos imázsvideója.

Megújult a sárvári Tourinform 

A közelmúltban kapott piros kerékpárokat a megyei karitásztól a Sárvári TDM turisztikai célra, és elkészültek a város információs tábláira az úgynevezett QR-kódok is. Most pedig újabb fejlesztések valósultak meg a sárvári Tourinform irodában.

Gyógynövényes finomságok a sárvári Tourinformban 

A társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híveként újszerű és a térségben eddig egyedülállónak számító együttműködést indított el idén a sárvári TDM.

Sárvári Spirit siker 

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel elnyerte a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis" díjat, a kiválóság címerét, amelyet évről évre a világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legkiválóbb képviselői kaphatnak meg. Ezzel a sárvári luxushotel bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába. - olvashatjuk az euroastra.hu internet magazin oldalán.

Vitalizáló körút és történelmi sétaút Sárvár új tábláin 

Új üdvözlő- és információs táblák segítik a tájékozódást Sárváron.

Élmény, kaland, szerelem: bloggal rukkolt elő Sárvár 

Saját online turisztikai információs felülete mellett új blogoldallal is népszerűsíti turisztikai attrakcióit Sárvár - közölte az MTI-vel a vasi fürdővárosban működő turisztikai desztináció menedzsment (TDM) szervezet vezetője.

Új szintre lépett a sárvári közösségi közlekedés 

A Sárvár város, a MÁV Zrt., a Vasi Volán Zrt., Gérce, Rábapaty, Sitke és Vásárosmiske községek alkotta konzorcium 189,12 millió forint európai uniós támogatás felhasználásával javította a közösségi közlekedés színvonalát.

Új imázsfilmmel népszerűsítik az öt csillagra pályázó Sárvárt 

„Mi egy ötcsillagos Sárvárt építünk” – adta meg az alaphangot ötödik alkalommal megtartott évértékelőjén Kondora István polgármester a napokban.

Virtuális túrán járhatjuk be Sárvárt 

Ezentúl okostelefonon, tableten és számítógépen is gyönyörködhetünk Sárvár látnivalóiban a közelmúltban elkészített 360 fokos panorámaképek révén.

Bécsi szállodából érkezett a Spirit Hotel új igazgatója 

2015-től az évtizedes szállodai menedzsmentben szerzett tapasztalattal rendelkező Kaisinger Andrást nevezték ki az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel igazgatójává. A szakember korábban több hazai és külföldi hotelben bizonyított.

Kik profitálnak a pocsék időjárásból? 

Akár 80-100 kilométert is hajlandóak vagyunk utazni egy kis melegségért

Látta már gyönyörű várainkat a magasból? 

Hét magyar vár légi felvételeit tekintheti meg.

150 milliós sárvári fejlesztés EU-támogatás nélkül 

Új óriáscsúszdákat és "kütyüktől mentes övezetet" is létrehoztak annak a 150 millió forintos beruházásnak a részeként, amelyet Sárváron valósítottak meg a turizmus fejlesztése érdekében.

Sárvári mesterszakács a legjobbak között 

Borda Attila sárvári mesterszakács a szakma egyik legnagyobb hazai elismerésében részesült: a Benke László nagymester alapította Első Magyar Fehér Asztal Lovagrend ünnepélyes gála keretein belül választotta a tagjai közé. Az ország legjobb gasztronómiai szakembereit tömörítő társasága kétévente avat új lovagokat rendkívül szigorú kritériumrendszer alapján, melyhez több ajánlás is szükséges.

Közel százmilliós támogatás turisztikai fejlesztésre 

 Aláírták a sárvári TDM szervezet fejlesztését célzó pályázatot, melynek keretében mintegy 88 millió forintot nyert a TDM a Csónakázó-tó környékének arketing tevékenységre.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!