Mesterséges intelligencia a vendéglátásban és az élelmiszeriparban

Mesterséges intelligencia a vendéglátásban és az élelmiszeriparban 

A közelgő SIRHA Budapest kiállításon kerekasztal beszélgetést rendeznek a mesterséges intelligenciában (AI) rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról.
Új trendek, régi kapcsolatok és  profi rendezés helyszíne volt az idei Sirha kiállítás

Új trendek, régi kapcsolatok és profi rendezés helyszíne volt az idei Sirha kiállítás 

Csütörtökön zárult a Sirha Budapest, Kelet-Közép Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén. Aki megtekintette, saját maga is tapasztalhatta, mennyire profi és magas szintű volt az idei rendezvény.

A Textura cukrászai nyerték az idei Desszert Versenyt 

A Sirha Budapest szakkiállításon negyedik alkalommal rendezték meg a Desszert Versenyt, ahol a cukrászok három kategóriában alkottak.
Itt a magyar Bocuse d’Or döntő versenyzési sorrendje

Itt a magyar Bocuse d’Or döntő versenyzési sorrendje 

Február 5-én, a Sirha Budapest 2020. keretein belül kerül megrendezésre a Bocuse d’Or magyar döntője. Mint mindig, most is óriási a tét: a győztes csapat képviselheti hazánkat a tallinni európai válogatón, 2020 májusában.

SIRHA Budapest 2018: megvan az időpont 

A következő Sirha Budapest nemzetközi szakkiállítás a jövő év elején, 2018. február 7-9. várja az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar valamint a HoReCa szektor szakembereit.

Nagy siker, professzionális rendezés 

A francia alapítású Sirha, amely két éve debütált Magyarországon, május elején hatalmas sikerrel zárult: a prémiumkategóriájú nemzetközi élelmiszer-ipari és Horecaszakkiállításon idén 400 kiállító vett részt 19 országból, és több mint 20 ezer szakmai látogató érkezett.

Tudjon meg mindent a nyerő 11-ről! 

Magyarország 2016. május 11-én történelmet írt, Széll Tamás és csapata nyerte a Bocuse d’Or budapesti döntőjét, mely azt jelenti, hogy hazánk már biztosan kint lehet a lyoni világversenyen. A második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Svédország lett.
Minden várakozást felülmúlt a SIRHA Budapest

Minden várakozást felülmúlt a SIRHA Budapest 

Sirha Budapest kiemelkedő sikerrel párosította a világszínvonalú programokat az átfogó nemzetközi kínálattal. A magas minőségű szakkiállítás több mint 20.000 szakmai látogatót és 400 kiállítót vonzott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. A sikeres rendezvény következő kiadása 2018. tavaszán várja majd a látogatókat.

Legyen VENDÉGünk a SIRHA kiállításon! 

A Turizmus Trend és a Vendég&Hotel szerkesztősége szeretettel meghívja valamint étel- és italkóstolóval várja partnereit a SIRHA kiállítás mindhárom napján!
Retail stand a SIRHA 2016 kiállításon

Retail stand a SIRHA 2016 kiállításon 

Saját standdal képviseli magát a Szintézis ZRt. az idei SIRHA kiállításon, a cég megjelenik retail portfóliójával. Üzletet nyitna? Korszerűsítene? Most megtekintheti a jövő technológiáit!

Bocuse d’Or: minden terítékre kerül 

Közép-Európa egyik legfontosabb gasztroeseményének ad otthont 2016 májusában Budapest, hiszen a Hungexpo területén rendezik meg a SIRHA Budapestet, és ennek egyik eseményeként a Bocuse d’Or európai döntőjén szintén itt versenyeznek a kontinens sztárszakácsai. A Kreatívnak Szántó Gabriella, a Hungexpo kommunikációs igazgatója, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökségi tagja nyilatkozott, ő mindkét esemény kommunikációjában részt vesz.

Sirha Budapest 

14 ország kiállítói, szakmai versenyek és jövőkutató konferenciák 2016. május 9-11.

Bocuse D'Or Europe: 6 hazai séf csap össze a döntőbe jutásért 

Óriási a tét, hiszen idén Budapestre, Magyarországra és a magyar gasztronómiára figyel majd a világ. Május 10-11-én ugyanis hazánkban rendezik a világ legrangosabb szakácsversenyét, a Bocuse d’Or-t. A Budapesten, a Hungexpoban megrendezendő Bocuse d’Or Europe versenyen 20 európai nemzet között dől majd el, hogy melyik 11 ország séfje jut be a 2017-es lyoni világdöntőre. A magyarok számára hátravan még február 18-án a hazai döntő, ahol hatan versengenek azért, hogy az európai versenyen képviseljék hazánkat. Felkészülésüket a svéd sztárséf, Tommy Myllymäki egy Budapesten tartott mesterkurzussal segítette.

2016 KIHAGYHATATLAN NEMZETKÖZI SZAKMAI FÓRUMA ÉS KIÁLLÍTÁSA 

A HUNGEXPO 2014. MÁRCIUS 10. ÉS 12. KÖZÖTT RENDEZTE MEG GOURMET BY SIRHA BUDAPEST KIÁLLÍTÁSÁT A VÁSÁRKÖZPONT LEGNAGYOBB A PAVILONJÁBAN. AZ ÚJ KIÁLLÍTÁS AZ ÉLELMISZERIPAR, A CUKRÁSZ- ÉS SÜTŐIPAR, A SZÁLLODA- ÉS VENDÉGLÁTÓIPAR PIACI RÉSZTVEVŐINEK KÍNÁL ÁTFOGÓ SZAKMAI VÁSÁRT.

Hat fiatal séf, hat konyhában, izzó hangulatban 

A résztvevők egy méltán híres szakácsversenyen mutathatták meg, hogyan bánnak a fakanállal. A továbbjutást csak egy, a legjobb érdemelhette ki.

Nőtt a hazai gyártású élelmiszerek fogyasztása 

Az elmúlt időszakban érezhetően, 70-ről 75 százalékra nőtt a Magyarországon előállított élelmiszerek fogyasztásának aránya - mondta a vidékfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten a SIRHA Budapest szakkiállítás megnyitóján.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!