SIRHA Budapest cikkek
Mesterséges intelligencia a vendéglátásban és az élelmiszeriparban
A közelgő SIRHA Budapest kiállításon kerekasztal beszélgetést rendeznek a mesterséges intelligenciában (AI) rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról.
Új trendek, régi kapcsolatok és profi rendezés helyszíne volt az idei Sirha kiállítás
Csütörtökön zárult a Sirha Budapest, Kelet-Közép Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén. Aki megtekintette, saját maga is tapasztalhatta, mennyire profi és magas szintű volt az idei rendezvény.
A Textura cukrászai nyerték az idei Desszert Versenyt
A Sirha Budapest szakkiállításon negyedik alkalommal rendezték meg a Desszert Versenyt, ahol a cukrászok három kategóriában alkottak.
Itt a magyar Bocuse d’Or döntő versenyzési sorrendje
Február 5-én, a Sirha Budapest 2020. keretein belül kerül megrendezésre a Bocuse d’Or magyar döntője. Mint mindig, most is óriási a tét: a győztes csapat képviselheti hazánkat a tallinni európai válogatón, 2020 májusában.
SIRHA Budapest 2018: megvan az időpont
A következő Sirha Budapest nemzetközi szakkiállítás a jövő év elején, 2018. február 7-9. várja az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar valamint a HoReCa szektor szakembereit.
Nagy siker, professzionális rendezés
A francia alapítású Sirha, amely két éve debütált Magyarországon, május elején hatalmas sikerrel zárult: a prémiumkategóriájú nemzetközi élelmiszer-ipari és Horecaszakkiállításon idén 400 kiállító vett részt 19 országból, és több mint 20 ezer szakmai látogató érkezett.
Tudjon meg mindent a nyerő 11-ről!
Magyarország 2016. május 11-én történelmet írt, Széll Tamás és csapata nyerte a Bocuse d’Or budapesti döntőjét, mely azt jelenti, hogy hazánk már biztosan kint lehet a lyoni világversenyen. A második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Svédország lett.
Minden várakozást felülmúlt a SIRHA Budapest
Sirha Budapest kiemelkedő sikerrel párosította a világszínvonalú programokat az átfogó nemzetközi kínálattal. A magas minőségű szakkiállítás több mint 20.000 szakmai látogatót és 400 kiállítót vonzott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. A sikeres rendezvény következő kiadása 2018. tavaszán várja majd a látogatókat.
Legyen VENDÉGünk a SIRHA kiállításon!
A Turizmus Trend és a Vendég&Hotel szerkesztősége szeretettel meghívja valamint étel- és italkóstolóval várja partnereit a SIRHA kiállítás mindhárom napján!
Retail stand a SIRHA 2016 kiállításon
Saját standdal képviseli magát a Szintézis ZRt. az idei SIRHA kiállításon, a cég megjelenik retail portfóliójával. Üzletet nyitna? Korszerűsítene? Most megtekintheti a jövő technológiáit!
Bocuse d’Or: minden terítékre kerül
Közép-Európa egyik legfontosabb gasztroeseményének ad otthont 2016 májusában Budapest, hiszen a Hungexpo területén rendezik meg a SIRHA Budapestet, és ennek egyik eseményeként a Bocuse d’Or európai döntőjén szintén itt versenyeznek a kontinens sztárszakácsai. A Kreatívnak Szántó Gabriella, a Hungexpo kommunikációs igazgatója, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökségi tagja nyilatkozott, ő mindkét esemény kommunikációjában részt vesz.
Sirha Budapest
14 ország kiállítói, szakmai versenyek és jövőkutató konferenciák 2016. május 9-11.
Bocuse D'Or Europe: 6 hazai séf csap össze a döntőbe jutásért
Óriási a tét, hiszen idén Budapestre, Magyarországra és a magyar gasztronómiára figyel majd a világ. Május 10-11-én ugyanis hazánkban rendezik a világ legrangosabb szakácsversenyét, a Bocuse d’Or-t. A Budapesten, a Hungexpoban megrendezendő Bocuse d’Or Europe versenyen 20 európai nemzet között dől majd el, hogy melyik 11 ország séfje jut be a 2017-es lyoni világdöntőre. A magyarok számára hátravan még február 18-án a hazai döntő, ahol hatan versengenek azért, hogy az európai versenyen képviseljék hazánkat. Felkészülésüket a svéd sztárséf, Tommy Myllymäki egy Budapesten tartott mesterkurzussal segítette.
2016 KIHAGYHATATLAN NEMZETKÖZI SZAKMAI FÓRUMA ÉS KIÁLLÍTÁSA
A HUNGEXPO 2014. MÁRCIUS 10. ÉS 12. KÖZÖTT RENDEZTE MEG GOURMET BY SIRHA BUDAPEST KIÁLLÍTÁSÁT A VÁSÁRKÖZPONT LEGNAGYOBB A PAVILONJÁBAN. AZ ÚJ KIÁLLÍTÁS AZ ÉLELMISZERIPAR, A CUKRÁSZ- ÉS SÜTŐIPAR, A SZÁLLODA- ÉS VENDÉGLÁTÓIPAR PIACI RÉSZTVEVŐINEK KÍNÁL ÁTFOGÓ SZAKMAI VÁSÁRT.
Hat fiatal séf, hat konyhában, izzó hangulatban
A résztvevők egy méltán híres szakácsversenyen mutathatták meg, hogyan bánnak a fakanállal. A továbbjutást csak egy, a legjobb érdemelhette ki.
Nőtt a hazai gyártású élelmiszerek fogyasztása
Az elmúlt időszakban érezhetően, 70-ről 75 százalékra nőtt a Magyarországon előállított élelmiszerek fogyasztásának aránya - mondta a vidékfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten a SIRHA Budapest szakkiállítás megnyitóján.