hirdetés

Helyi CSR-platform tagja lett a budaörsi METRO

Március 10-én a budaörsi székhelyű METRO Nagykereskedelem is csatlakozott a Budaörs Közösség – Közösségi CSR Platformhoz.

hirdetés

A Budaörs város által életre hívott kezdeményezés a társadalmi felelősségvállalás helyi fórumaként szolgál azon piaci szereplők számára, akik a helyi értékteremtő munkában aktívan részt kívánnak venni.

A csatlakozó dokumentumot a Budaörsi Polgármesteri Hivatal polgármesteri tárgyalójában a METRO részéről Tóth-Korom Péter értékesítési igazgató, a METRO Magyarország Igazgatótanácsának tagja és Taferner Ákos marketing osztályvezető írta alá. A METRO-val együtt csatlakozott a helyi partnerséghez a Tetra Pak Kft. és az Illyés Gyula Alapítvány is.

A helyi CSR-platformhoz március 10-én csatlakozók képviselői
A helyi CSR-platformhoz március 10-én csatlakozók képviselői
 

Wittinghof Tamás, Budaörs polgármestere beszédében kiemelte, hogy a Budaörsi Önkormányzat hagyományosan jó viszonyt ápol a helyi cégekkel. A jó nemzetközi gyakorlat mintájára megvalósult Budaörs Közösség platform a párbeszédnek és a közös cselekvésnek ad kereteket.  

A METRO a rendszerváltás utáni nagy budaörsi cégek egyike: csaknem 30 évvel ezelőtt a településen kezdte nagykereskedelmi tevékenységét, és azóta is ez a település ad otthont az országszerte immár 13 áruházzal rendelkező vállalat központjának. "Cégünk évtizedek óta annak a hitvallásnak a tükrében cselekszik, hogy a piaci cégeknek is szerepet kell vállalniuk a fenntarthatósági és jólléti változások elérésében, együttműködésekkel is erősítve az ez irányú törekvéseket. A nagykereskedésben az elmúlt években fogalmazódott meg a nagyobb helyi társadalmi szerepvállalás gondolata, és ennek egyik első aktivitásaként rendeztük meg tavaly novemberben a Közösségi ételkészítő workshopot: ennek során budaörsi közösségi embereket vendégeltünk meg fiatal séftehetségek főztjével", foglalta össze a nagykereskedelmi áruházlánc álláspontját Taferner Ákos marketing osztályvezető. “ 

A további helyben megvalósítható társadalmi és fenntarthatósági programokhoz a Budaörs Közösség – Közösségi CSR Platform tagjaként a METRO számíthat mind a Budaörsi Önkormányzat, mind pedig a csatlakozott cégek partnerségére, és részt vesz Budaörs Közösség műhelymunkájában is.

(forrás: METRO / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk