hirdetés

Tesztgyőztes borok a Winelovers 100 kóstolón

A nemzetközi és magyar borszakértők által összeállított Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazinban szereplő tételekből tartanak nagykóstolót szeptember 17-én a Corinthia Hotel Budapest báltermében.          

hirdetés

A Winelovers 100 toplistás borait idén első alkalommal egy új, magyar szervezésű borversenyen, a Winelovers Wine Awardson nemzetközi és magyar szaktekintélyekből álló zsűri (Master of Wine és Master Sommelier szakértők, borkereskedők, sommelier-k és borszakírók) választották ki - tájékoztatták az MTI-t a szervezők. Közleményük szerint a Winelovers 100 Nagykóstoló a magyar pincészetek legszebb eredményeinek összefoglalóját adja a résztvevőknek: a versenyen legtöbb pontot elért palackokat bontják fel a vendégeknek.

Fotó: wineloversrendezvenyek.hu
Fotó: wineloversrendezvenyek.hu
 

A TOP100-as listán többnyire száraz fehér-, és vörösborok, valamint természetes édes borok szerepelnek, ezek mellett azonban felvonul a további 54 kategóriagyőztes bor is, így könnyedebb, illatos fehérborok, rozék és pezsgők is. Mint a szervezők kiemelték, az érdeklődők nemcsak kóstolhatnak, hanem a boros tudásukat is elmélyíthetik, hiszen ingyenes pop-up előadások várják őket, amelyeket a Borkollégium tanárai és a borszakmában tevékenykedő szakemberek tartanak. A VIP-lounge-ba megváltott jegyek pedig az elmélyültebb kóstolást teszik lehetővé, valamint egyéb ajándékokkal, extra bortételek kóstolásával járnak - áll a közleményben. A Winelovers 100 Nagykóstoló teljes kiállítói listája a https://wineloversrendezvenyek.hu/winelovers-100 linken olvasható.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk