hirdetés

Az ex-szovjet piacon nyomul az Accor

A francia Accor csoport megnyitotta Mercure márkájú hoteljét Moszkvában - írja az Ingatlamenedzser nyomán a hotelem.hu.

hirdetés

Összesen 109 szobát alakítottak ki az Arbatnál. Természetesen az összes üzleti szolgáltatás, francia étterem és spa is van a létesítményben.

A magyar piacon is masszívan jelen lévő francia társaság szerint további szállodák nyitása jön majd, mert az orosz fővárosban jelenleg 300 ezer hotelszobával van kevesebb a szükségesnél, de a volt szovjet köztársaságokban is nagy a hiány. Az Accor összesen húsz középkategóriás hotelt akar nyitni a következő négy évben, 2020-ig pedig 50-re akarja növelni egységei számát az egykori szovjet piacon.

Az Accor egyébként az első olyan nagy külföldi hotelüzemeltető cég volt, amely kifejezetten a közép kategóriájú szállodák meghonosítását tűzte ki célul Oroszországban. Jelenleg az összes Accor hotelmárka közül kizárólag a Mercure márkát szeretnék erősíteni Oroszországban és az egykori szovjet tagköztársaságokban. A cég oroszországi vezetője bejelentette továbbá, hogy a 2007-ben vázolt új Sofitel szálloda terveit hamarosan felmelegítik. (hotelem.hu)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk